Selam arkadaşlar, sarıcı, akıcı olarak beğendiğim yeni izlediğim filmleri paylaşacağım. Hepsini yazmak isterdim ama günde neredeyse 2 bazen 3 film izliyorum uzun zamandır. O yüzden yeni keşfettiğim yada yeni çıkan filmleri veya hatırladığım filmleri yazacağım. Bu yazdıklarım tamamı %100 onaylı filmler, tarafımdan. o yüzden hepsine kefilim izleyin, boşuna vakit geçirmediğiniz için farklı kafa yapısına sahip olacağınız için bana tesekkur edeceksiniz

Ben inanıyorum ki her ne kadar kitap okuma alışkanlığını kazanamasakta, evden çalıştığımız bu sektörde (uzun zamandır) kitap okumakla eş değer buluyorum. Özellikle yabancı dizi film izleyerek her türlü gelişim sağlıyorsunuz. Her ne kadar A+ ingilizce konuşamasakta beyin yapısı bi şekilde şekilleniyor.Geride kalmıyorsunuz, bazı şeyler hakkında bilgi sahibi olup her zaman bi yorumunuz bulunuyor ve en önemlisi dünyaya farklı bi açıdan bakıyorsunuz.
Not : tamamı netflixdir.

Film
  • The Platform (Güzel, biraz yavaş olabilir ama hem heyecan hemde değişik bi aksiyon var)
  • Kıyamet Yakındır (Güzel Film Macera aksiyon bir arada)
  • Beynimde ki yangın (Yavaş gidiyor, ha sıkıldım ha sıkılıcam derken bi yere bağlıyor. Psikoz dolu yavaştan bi deliren bi kızı anlatıyor ve hayata döndürüyor.)
  • 12 maymun (degisik bi film ben beğendim ara ara izledim)
  • I am mother (robot filmlerine normalde olumlu bakmam ama bu efsane olmuş. sarıcı)
  • ExMachine (mutlaka izle)
  • Ben robot (eskilerden izleyin)
  • Labirent (tüm serileri izleyin, ef-sa-ne)
  • Yaralı yüz (scarface) ,,, yılların efsanesi
  • Jurasıc park tümü (sarıyor)
  • No Limitless (bi uyuşturucuyla dünyanın zirvesine yaşıyor ve yoksunluğuyla ölüyor.)
  • Akıl Almaz (izleyin sadece)
  • Fractured (sonunu bende anlamadım neler oluyor atık psikoz tarzı bi film)
  • Yok Oluş (Mutlaka izleyin, askeri tarzı 3-4 kızın dünyayı değiştirmeye ugrastirdiği bi film)
  • I Am Legend (ben efsaneyim =))) )
Dizi
  • BlackList (suç teması arayanlar, beyin yakan suçlar ve gayrimeşrunun dibi. Suç isteyenlere altına basa basa bunu izlesinler diyorum. çooook sezon var, 2 günde bitiremezsiniz. ben tamamıyla bitirdim ekimde gelecekmiş yeni sezon acı cekıyorum)
  • Breaking bad (met... uyuşturucu üretiminde zirve ve çöküş, mutlaka tavsiyemdir ama mutlaka mutlaka örnek almayın.)
  • Narcos (kısa kestiler, yakışmadı..)
  • Narcos mexico (mutlaka izleyin)
  • S ex education (gençlik , ergenlik dizisi , bu işlerde başarılı olamayanlar mutlaka izleyin, tam bi alfa olursunuz)
  • Mr.robot (hacker filmi diyebiliriz kısaca. Beyni olan izlesin : ) error bi zaman sonra, çok güçlü beyniniz varsa diziyi birleştiriyorsunuz bölüm bölüm, yoksa hepsi saçma geliyor. Yapılan işlemler tamamen gerçek.)
  • Power (vee en sevdiğim karakter tommy efsane bi sürükleyici dizi, sezon bittiğine yine çok üzüldüm. Suç temalı, uyuşturucu satıp zirveye oynayip başkan olmaya kadar gidiyor.)
  • OZ (Mutlaka izleyin, müslümanlarda var filmde, tamamıyla cezaevinde geçiyor efsane karakterler var, milyon dolar toplasanıoz bir araya getiremezsiniz.)
  • Altered Carbon (çok fazla bilim kurgu ben 2-3 bölüm sonra sıkıldım ama bilim kurgunun zirvesi diyebilirim)
  • Limit Yok (film efsane olunca diziye çevirdiler bölüm bölüm gidiyor.)
  • Morgan Freeman İle Hayat Hikayesi (Tüm dini inançları açık şekilde araştıyor, maziye dönüp herşeyi araştırıyor ve açık halde sunuyor, çok eğlenceli ve bilgilendirici dizi.)