WebXize adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bahsettiğiniz kişilerden birisi olarak yazdım bende hocam Yani istediğiniz şekilde oluşturun sitenizi organik + sosyal medya hiti olabilir belki riski azaltır ancak ben 2 farklı adsensime tr de en çok kazanan 30 yayıncı içine sokup seminere çağrıldım özel danışman ile akabinde 1 ay sonra hesapları kapattılar mail geçmişi de durmaktadır hatta. Yani yaşamamış olmanız yaşanmayacağı anlamına gelmez .
Özel seminere çağrılmak pek birseyi değiştirmiyor hocam, hesaplarınız kapatıldı ise bu tamamen sosyal kaynaklı değildir, illaki bir nedeni vardır şimdi yaşamamış olmak evet yaşanmayacağı anlamına gelmez, ama Adsenseye istediğini verirsen durup dururken de gerçekten banlamıyor, işin özeti demek istediğim sosyal refarans ile gelen kullanıcı adsense için hiçbir sorun teşkil etmemekte, adsense trafik ile ilgili makaleleri okursanız hangi trafik türlerini sorun etmediklerini hangilerini ettiklerini belirtmişler zaten, tüm konularda tbm nin hesaplanması vs hepsini birebir yazmışlardır, açıp okumak anlamak gerekiyor hocam