Prowess adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adım geçtiği ve iyi kötü yorum yazıldığı için mesaj atanları etiketlediğim.

Kişi yalan dolu bir konu açmış, hakkında şikayet konusu açılmıştır zaten ; https://www.r10.net/sikayetim-var/22...ayetciyim.html

Olayı özetleyim eğer hala haksızsın sen diyen varsa lütfen mesajımı alıntılasın veya profilimde numaram var yazsın tek tek bu kişiye anlattığım gibi anlatırım.

10 gün önce sitelerini kurup teslim ettim, bol bol teşekkür etti.
Hatta benim kurduğum başka bir sistemi de satın almış başka bir arkadaştan
Gecenin geç saatlerinde farklı konular için yazdı, yardımcı olduk alakamız olmadığı halde
Pinterst konusunda her konuda destek olduk, kendimiz kurmasak bile.

Sonuç olarak pinterest güncelleme yaptı ve hesaplar shadowa düştü, ne dedik 15 gün garantisi var iade edilecek.
Kaç hesabın var shadowlu x kaç tane sağlam hesap var y tamamdır verdiğin paradan y düşülüp iade edilir, shadow yemeyen hesabın neden iadesini yapıyım?
Konuyu takip ettim üstte yorumumu da belirttim, iyi insanlarsiniz ki gerek varmı böyle şeylere kalp kırmaya hele ki böyle bir zamanda yardımcı olmak varken birbirimize. Sahisa yönelik söylemiyorum bunu, sonuç olarak burda hepimiz ticaret yapan insanlarız. Bu tarz durumlar sonucunda eminim ki birçok satıcı ve müşteri ister istemez tereddutte Kaliyor. Hoş bir durum değil. Keşke aranizda çözülmüş olsaydı bu tarz sorunlar. Belli ki yanlış anlaşılma kaynaklı bir problem...