RuLing34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar,
Forumda pinterest kategorisinde aktif olan bir üye ile aramızdaki sorun neticesinde fikirlerinizi almak için bu konuyu açıyorum.
Prowess nickli üyenin pinterest satış konusu malumunuz. Bilmeyenler için link
Konuda dikkatimi çeken açılan hesapların shadow yememesi oldu ve bende shadowdan muzdarip biri olarak konudan sipariş verdim. Sistem 1 hafta içerisinde patladı. Konusunda hesap telafisi garantisi veren üye sistem patladıktan sonra iade için kendi çıkarına göre hesaplamalar yapıyor. 500 lira verilen sisteme 80 lira iade yapacakmış. Kabul etmedim. Tamam pinterest sistemi almakla risk aldım ancak bir haftada çöp olan sistem için 500 lirayı çöpe mi atayım? İade almam gerekmez mi, düşünceleriniz nelerdir?
(Şikayet konusu açacağım, pinterest sistem satışları prosedürlerini bilmediğim için fikirlerinizi almak için bu konuyu açıyorum.)

Son olarak üye pinterestin yeni algoritmasına göre satış konusu acacakmış. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sistemi satın alırsınız, satın alımdan sonra olası sorunlarda bende olduğu gibi kişi sizi tanımaz, paranızı çöpe attığınızla kalırsınız. Üyede ticaret ahlakı yoktur, bilginize..
Shadow dalgasından 4-5 gün önce bende 30 site ile anlaşmıştım birisi ile yaptı teslim etti sıkıntı yok eğer sorun olursa 1 hafta içinde ilgileneceğini söyledi ve hesapların 27 tanesi shadow şimdi nasıl yaparız diyorum site başı 5 lira istiyor ha o para sorun değil ama bazen enayi yerine koyulmuş oluyor insan sanırım hazır sistem almak yerine temiz yapmayı öğrenmeliyiz. amatörce açtığım 5 hesap şuanda çalışıyor sadece hazır kurduttuğum siteler çöp. Bu ara 500 lira üstüne bence bir su için.