Çok sorulmuş ben 500 gayme para harcadım şu yazılımlara ulaşmak için siz vermeyin diye açıklayayım.
Telegram Scraper Pro 8.7 50 dolara satılıyor, öncelikle şu yazılım tamamen hayal kırıklıgı istedigin sayfaya grup eklemesi yapıyor sözde fakat ekledigim sayfann üyelerini bulmuyor resmen bi yerde bot toplulugu var onları senin aradıgın sayfada varmış gibi gösterip o botları sayfana ekliyor. Sanırım pazarı yabancı oldugundan kimse çakmaz diye böyle bi işe girişmiş.yani çöp...
Telegram auto bu yazılım ise arama yaptıgın sayfanın üyelerini çeker, çektiklerini kaydedebilir, ve mesaj atıp gruplara eklersin fakat!, okadar yavaştır ki belki 3 gün bir pc açık bıraksan 1k üyeyi çeker kaydedersin sonra birde bunları gruplara eklemek var her üyelik ile günlük 50 ekleme hakkın var ve 1k yi çektinten sonra onları nasıl ekleyeceksn? veya mesaj atma da aynı.. okdar yavaş üye buluyor ve okdr yavaş ekliyorki programa para vermenle rezil olursun buda çöp...
telegram viking.. bu çalışmadı bunun gibi birçok yazılım test ettim hepsi çöp arkadaşlar yabancı kaynaklardan temin ettim.
merak ediliyorsa hepsini ücretli vip crack yazılım pazarlayan siteden temin ettim sanırım açıklama yeterli olmuştur.
Benim farklı fikirlerim var bunla ilgili ama bana mobil uygulama kodlayabilen arkadaş lazım ulaşırsa çözümlerimi paylaşırım.
Gayet yeterli bir açıklama olmuş hocam elinize sağlık