CanHoroz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Coskun; selamlar, konuları yanlış anladığınızı gördüm. Biz bu hCaptcha konusunda şeklini sevmediğimiz için değil, neredeyse 2 sayfada bir doğrulama istediği için bunaldık. Dediğiniz gibi gün de 1 2 olsa kimseyi etkilemez. Kimse de gün de 1 2 yapıyor diye gelip foruma şikayet etmesin arkadaşlar.
Fakat benim gibi problem yaşayanların sorunu, günde 1 2 değil 80 90 kere.cozuyor olmamız. Şahsen ben VPN de kullanmıyorum, herhangi bir şeyde. İki sayfa gezince üçüncüde doğrulama çıkıyor. Coşkun reisin yorumlarda belirttiği gibi gün de 1 2 değil. 15dklik süreçte 1 2. Evet cloudflare temelli bir özellik haklısınız fakat siz cloudflare müşterisi olarak iletişime geçerseniz en azından bu 15dkda 1 2 kez çıkmasını önleseniz, hangi Captcha olduğu önemsiz olur. İsterse video izletsin. Ama 2 3 sayfa geçince çıkıyor olması çok rahatsız edici.

Umarım busefer doğru anlatabildim. Tembellikten değil @Coskun; günde 1 2 olsa sonuna kadar kabulum.

Teşekkürler.
hCaptcha Denen Sitede Bir Kazanç Sistemi Var Diye Biliyorum Cloudflarede Çok Müşterisi Olduğunu Kullanıyor Ve Kazanma Yolunu Seçti Gibi Duruyor.