Kardeşler, birkaç şey söylemek istiyorum.
Sistem site hesap artık ne aliyorsaniz , siz risk faktörünü bilmiyor musunuz ? Alandaki programların %50ini almisimdir, site yaptıranların çoğundan da aldım. Sadece fikir ve deneme amaçlı. Bu işi gerçekten düzgün yapan bilmeyene yardımcı olan çok az insan var.
Şahsi görüşümü söyleyecek olursam risk faktörü konusunda sizi uyardiysa bence hiç iade yapmaması bile uygundur. Bu konular satın alinmadan önce konuşulmalı, sistem patladiktan sonra değil.
2. Olarak alacağınız programı yazılımı sorun öğrenin kişiyi tanıyin. Devamlı mı olacak guncelleyecek mi, sorun çıktığında destek olabilecek mi...
Ticari ahlaka uymayan birçok şey var haklısınız ve sanal ortamdan bunlar ne kadar kontrol altında tutulabilir bilemiyorum. Yanlış anlamayın bu konuda önerim hepimiz önce bir ticari zekanızı sorgulayalim. Sonra ahlaki kurallara uymayanlar hakkında konuşalım.
Konu sahibini tanımıyorum, satıcı arkadaşı da tanımıyorum, forumda asla ticari olarak hiçbir şekilde satış yapmadım, ve WhatsApp numaram aşağıdadır her alan yardımcı olmaya çalışırım. Ama arkadaşlar kendiniz öğrenin artık bir şeyler yapmaya çalışın o kadar çok bilgi kaynağı var ki... Umduğunuz olmadığında karşıyı suçlamadan önce kendinize bakın. Belki biraz uyanık olun. Aksi durumda kırılan hevesler yine sizinkiler oluyor.
İnanın ki şaşırıyorum hâlâ basit , temel düzeyde eğitim satan insanlar var hala. Eklenti kurmaktan hesap açmayı öğretiyorlar. Makale yazdırmayı gösteriyorlar. Bunları gördükçe ben utanıyorum..
Umarım arkadaş istediğin oranda iadeni yapar da gönlün hoş olur, kırıcı birşey soylediysem kusura bakmayın.