YunusAktas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisiyle hiç konuşmuşluğum yoktur ama yaptığı doğru değildir onun şahsına da değil yapılan bu tür işlemler dopru değil şikayet konusu açtığınızda ya size ödeme yapacak ya da ban yiyeyecek. Bu konularda ya garanti verilmemesi gerekiyor, ya da zarar uğrasanda denilenin yerine getirilmesi gerekli. Pinterest shadow ban çözülebilir evet ama kolay bir olay değil malesef, güncellemelerle herşey zorlaştı malesef
delidolu_1717 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence ilanda shadow garantisi veya kazanc garantisi( normalde bunları veremez çünkü pinterestin sahibi veya ortagı olmak lazım) varsa iade yapılmalı.
Sezgiatolye adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pinterest kategorisinde bir cok magdur olan var yonetim belli bir standart getirmesi lazim bazi yazilimci arkadaslar keyfi keder guncelleme yapiyor yada yapmiyor sistem patliyor salaga yatiyor gelistirmek ve cozum odakli ugrasmiyorlar cunku kazanacagini kazandi alacagini aldi cekildi.Isini duzgun yapanlara kimsenin lafi olacagini sanmiyorum.Sistemi calismayanlarin ya konulari silinmeli yada uyelikleri durdurulmali sistem yapan kisi guncelleme.notlari dusmelidir konuya benim dusuncem bu yonde
Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"geçmiş olsun"

Kişinin iade yapması gerekli. Bu tür otomatik sistemlerde satın alan kişinin müdahalesi genelde bulunmaz, her şey satıcının ayarları ile devam eder. Eğer bir sorun varsa konu sahibinin sisteminde sorun vardır.

Garanti yoktur gibi bir mantık bu sistemde kabul edilemez. Tüketici hakları bakımından müdahale etmediğiniz bir sistem iade edilebilir.

Bilgi almıyorsunuz komple sistem alıyorsunuz. İşi yapan kişi veya kişiler mevcut pinterest güncellemelerine hazırlık lı olmalılar.

Son olarak,

Başkasının ipiyle kuyuya inilmez.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Umarım iade olur ve umarım pinterest kategorisine ve sistem satışlarına düzenleme gelir..