residents2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunun için bir başvuru gerek mi yoksa sistem e devlet üzerindeki verilere göre otomatik mi işleyecek bende bunu merak ediyorum ? Çevremde ihtiyacı olan insanlar var.
Ben kendi gelir testimi şurdan öğrendim https://www.turkiye.gov.tr/aile-baka...nucu-sorgulama burda gözüküyor benim annem başvuru yapmış kendi tcm'le sisteme girince çıktı.



Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeşil kart. Yani devlet hastanelerinde ücretsiz muayene. Eczaneden alınan ücretlerde belli bir miktar daha ucuza alabiliyorsunuz. Onların dışında yardım talebinde bulunmak için ekstradan sosyal hizmetlere başvurmanız gerekiyor. Verdiğiniz beyanlara bakarak ikamet ettiğiniz adresinize gelerek araştırma ve inceleme yapıyorlar. Aktardığınız bilgiler doğru ise kömür, erzak ve para yardımı yapılıyor.

E devletten aile gelir testi yapılıyor muydu? Onu yeni duydum.
önceden yapılmış benim e devletten sonucunu kontrol ettim