Polat1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Forumda en çok gördüğüm şey devletimizi kötülemek küçük düşürmeye çalışmak aşağı göstermeye çabalamak yahu bırakın artık iktidara saldırmak için küçük düşürmeye çalışmayı birlik beraberlik içinde savaşalım bu salgınla.

Eleştirmek evet fakat herkes önce kendinden pay biçecek ülkemiz için birşeyler yapabilme çabasına girmek kötü birşey mi?

*Bakın dünya süper gücü abd korona tedavisi olan bir kadına 35 bin dolar sağlık harcaması faturası çıkardı. Bizim ülkemizde kesinlikle para talep edemezler bu konu da sizden.

*Başakşehire Avrupa'nın en büyük hastanesi açılacak.

*Dünyada bu kısa süre içinde en çok korona testi yapan ülkeyiz.

*Solunum cihazı üretimine geçtik.

*Hastanelerimiz yeterli ve vakalar artsada sıkıntı çıkması durumu yok.

*Sağlık bakanımız devamlı takipte uykusuz şekilde görev bilinciyle çalışıyor.

*Sağlık çalışanlarımız hastalığın bulaşma riskine karşı canlarını ortaya koyuyor. Polisimiz, askerimiz vatandaşın hizmetinde.

* Devlet kısa süre de olsa çalışanın maaşının yüzde 60 ini ödeyecek (3 ay boyunca)

Tamam yanlışlar vardır ama inanın bizi bizden başkası kurtarmayacak.

Bu zor günlerde kavga etmek yerine neden beraber elimizden geleni yapıyoruz?

Canım kardeşim kısmen haklısın kısmen haksızsın..

Haklısın çünkü bizim ülke futbol takımı tutar gibi siyasi parti tutar yetmeeez karşı taraf ne yapsa vatan millet için hayırlı olsa dahi kabul etmez, kabul ettirmez... Bunlara iki örnek vereyim 1) Yerli Otomobil 2) İBB Yardım Toplaması her iki örnek iki taraftan...

Haksızsın çünkü;
1) Biz dünyanın bizi kıskandığı masalına uymayalım bakın bir dolar 6 TL, 1 Euro 7 TL dedikçe bizi duyan olmadı. Hani IMF'ye borç veriyorduk hani Suriyeliler için binlerce dolar harcayabilirdik. Suçumuz TÜRK olmak mı? Suriyeli olsaydım o para harcanacaktı ama TÜRK olunca mı harcanamıyor?

2) Bütün dünya ülkeleri vatandaşına para harcarken biz devlete para göndereceğiz? Üstelik 15 Temmuz şehit ve gazilerimizin birçoğunun parası hala ulaşmamışken şimdi nasıl ulaşacak?

3) Şeyh Edebali, Osman Bey'e Öğütünde Der Ki: “Ey Oğul!
Beysin! Bundan sonra öfke bize; uysallık sana... Güceniklik bize; gönül almak sana... Suçlamak bize; katlanmak sana... Âcizlik bize, yanılgı bize; hoş görmek sana... Geçimsizlikler, çatışmalar, uyumsuzluklar, anlaşmazlıklar bize; adâlet sana... Kötü göz, şom ağız, haksız yorum bize; bağışlama sana…”

Lakin bizim ülkemizde tam tersi olduğunu bir tek biz mi görüyoruz?

4) Seçim zamanı, tamamen tarihsel sebeplerden ötürü oyumu kimseye vermedim. Ama iktidara yakın olan arkadaşlarımdan aylarca terörist muamelesi gördüm??

5) 2013 yılında sırf malum cemaatten bir Allah'ın kulunu tanımıyorum diye bana iş vermeyenleri şimdi görünce acaba ne demeliyim sizce?

6) Suriye'de ******** teröristleri temizleyip kendimize belli bir alan yapalım ve orayı koruyalım vatan bilelim dedik. Ama biz işi abarttık askerlerimizi iyi koruyalım diye yazdığım gün 33 şehit verdik o gün bugundur uykularıma giriyor.... Gsiael gelelim bu forum da dahil olmak üzere terörist muamelesi gördüm! benım sucum nedır?

7) Allah'a şükür bende Müslüman'ım ve özbeöz Türk'üm gel gelelim hiçbir siyasi iktidara eyvallah çekmiyorum diye malum siyasi partilerden rant sağlayanlar yüzünden hem internet hemde gerçek hayatta terörist muamelesi görmek zorunda mıyım?

8) %50 evde zor tutuyorum derken geri kalan %50'ye ölsünler demek hangi Türk Töresi hangi İslam hukukuna dayanmaktadır?

9) Şunları yazarken bile TV'de anamuhalefete fitneci vs diyerek hala siyaset yapılması inanın beni tamamen uzaklaştırıyor... SİYASETÜSTÜ bugünlerde bizzat ülkeyi yöneten insanlar bütünleştirici olmak zorundadır diye düşünmekteyim... Bugün Amerika'da normalde zenciler sokak çocuğu muamelesi görürken şu an ki ortamda acaba dışlanıyor mudur???? birde bu açıdan düşünmek gerek...

Daha saymaya sanırım gerek yok dostum.. dediğim gibi senın yazdığın açıdan bakarsan dediğim gibi o noktalarda haklısın ama bir de bu açıdan bakmanı rica ederim.