Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz şuana kadar hemen hemen her şeyi denedik en son eşşek olmuştum. Kız mı erkek mi sizin. Bizim ki kız ise işiniz zor oyun beğendiremiyoruz.
erkek hocam benim ki allah bağışlasın ,aynen valla daraldık iyice

gunesbjk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kafayı yedik çok net yeni oyun türetemiyoruz cocukda darlandı hayırlısı
aynen hocam aklımıza bişey de gelmiyor

Besiktasliyiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bol bol suyla oynatıyoruz
bugün bir kilo küçük patates aldım sulu boya aldım. akşama patates baskısı
ip baskısı
el boyama vs. gibi etkinliklere gireceğiz. 3 yaş erkek. dudaklarım patlak kafamda ağrılar var güreşmekten
sulu boya yaptık onlardan da sıkıldı artık

Ehrlich adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yaş farkı olmadan en iyisi puzzle gibi zor ama bu süreçte 1k parçalı yapbozlar vakit geçirmek için ideal olabilir biraz sinir bozucu 1k parça ama hemen biteceğini düşünmüyorum 😊
4 yaşında olunca hemen sıkıldı bunuda denedim valla ,bulamayınca hemende sinirleniyorlar

cellman2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok zor bir süreç. Allah hepimizin yardımçısı olsun. En büyük sıkıntıları çok çabuk sıkılmaları.. Yeni jenarasyon çocukları maalesef. Gün içinde yapmadığımız şey kalmıyor hala çok sıkılıyorum diye peşimden ayrılmıyor maalesef .. Bu arada 5 yaşında kızım .
amin ,Aynen çok çabuk sıkılıyorlar gece 12 de yatıyor artık

Renfri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Istanbulda olanlara, binada yasayanlara kolaylik versin valla. Hic degilse bizde bahce var, orada zaman gecirebiliyoruz.
hocam ev dubleks üst katta büyük balkon var ,akülü araba var bisiklet te var ama bu sefer de havalar yağışlı yada soğuk oraya da çıkamıyoruz

Gutenberg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faydalı başlık diye buna derim. Benim de kızım var, 7 yaşında. En son keçeli kalemlerden oje sürdü, buydu oyunumuz.
Allah bağışlasın

Oyun hamurundan modeller çıkarıyoruz, youtube'dan beğendiğimiz bir görüntüyü resme döküyoruz, patates baskı, saklambaç, bir kabın içerisine koladan tutunda un'a, karabibere kadar çeşitli şeyler ekleyerek karışım yapmak gibi şeyler gelmiş benim aklıma
teşekkürler deneyecem bakalım un olanı, gerçi annesiyle pasta yaptı ama karabiver olayını deneyelim

DarkSEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amsterdam'da yaşıyorum. Korona virüs illeti burada öyle çok önemsenmedi gibi. maske takanlar var ama hala yüzme havuzları spor salonları vs. açık. Kasaba vari bir yerde yaşadığım içinde olabilir bilmiyorum fakat insanlar birbirine soğuk o yüzden herhalde
Allah yardımcınız olsun çok dikkat edin

kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kremalı bisküvitleri ortadan ayırıp yiyin, %100 eğlenceli aktivite
hocam onu hergün yapıyor normalde de bizim yaramaz bisküvüleri öyle yiyor

en son bugün bunu yaptım
https://prntscr.com/rsfe9o