aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese Merhaba

7 Aydır ilaç tedavim sürüyor her ay özel hastaneye gidip kan tahlili verip ilacımı yazdırırım.Devlet hastanesinde randevusuz gidemediğim ve 18 yaşını geçtiğim için muyane olduğumda borç çıkmasından dolayı özele gidiyorum malesef.

Muyane ücretim : 69 TL Tahlil Ücretim : 42 TL İlaç Ücreti : 60 TL Her ay öderim bu rakamları.

Normalde nisan sonunda ilaç tedavim bitiyordu fakat doktor eksik doz yazmasından dolayı tedavi 9 ay sürecekti.

Herneyse geçen cuma yine gittim ödememi yaptım tahlilimi verdim ve sonuçlarım her zamanki gibi normal insanlardan bile gayet iyi çıktı.Doktora her defasında kontroller 45 günde 1 veya 2 ayda bir olsun boşuna masraf çıkmasın ona göre ilacı yaz dememe rağmen her ay mecbur geliceksin dedi.( Çevremdeki arkadaşlarım aynı ilaç için 2 ayda bir kontrole gidiyordu )

Yine ilacımı yazdı virüsten dolayı izine ayrılacağını söyledi ve yaklaşık 2 ay yoktur doktor. 1 Ayda almam gereken ilacı 2 aya çıkardı.Günde 40 MG alıyordum artık 20 alıcaksın dedi ve tedavin yine 1 ay uzayacak diye belirtti.
Gelde sinirlenme herneyse eczaneye gittim geçen ay raporu doktor yanlış yazmış rapora günde 2x20 yazacağına 1x20 yazmış ve sistem ilacı daha gelecek ay alacağımı gösteriyor.Doktore söyledim SGK git düzelttir dedi eyvAllah diyip hafta için farklı günlerde 3 defa gitmeme rağmen ilgili kişi olmadığı için düzeltemedim yine bugün gittim ve sonunda düzeltti.Eczaneye gittiğimde ise recetenin süresi bitmiş 4 gün geçerliymiş tekrar doktora yazdırmamı söyledi hemen doktora tekrar gittim.Özel hastanelere girişler 10 gün geçerli daha 7 gün oldu bugün ve doktor izine ayrılmış yoktur.

Hastanede sormadığım yetkili kalmadı hiçbiri bir şey yapamadı.Kısacağı verdiğim para doktor yüzünden hiç oldu.
İşin kötü yanı ilacı alamadığım için yaklaşık 50-60 gün tedaviye ara vermek zorundayım ve ben bu ilacı 1.5 hafta kullanmazsam tedavi iptal oluyor tekrar başa dönüyor.Şimdi 60 gün ilaç kullanamayacağım.

Başka özellere gideyim dedim cildiye doktorları yoktur.Devlette randevu 1 ay sonra geliyor ve ordada doktor sıkıntısı var.

Şimdi onca tedavi ve ilaç masraqfım boşa gidecek.Tedavi süresince gördüğüm yan etkiler de cabası
hocam hangi ilacı kullanıyorsunuz