Selamlar,
Bir kaç satır da ben karalamak istiyorum. Nargile alırken öncelikle beklentinizle uyuşacak bir seçim yapmanızı tavsiye ederim. Beklentiden kastımı açacak olursam kullanacağınız tütün hep aynı aroma mı olacak yoksa sık sık değiştirecek misiniz?
Aynı aromayı kullanacaksanız klasik kahveci takımı diye geçen takımları öneririm. Bunların özelliği aromanın takıma sinmesi ( tabiri caizse aromanın oturması) ile daha lezzetli bir içim sağlayabilmeniz. Bunun için ortalama 20-30 kez aynı aromayla içim sağlamanız gerekir. İçimler arasında nargile takımınızın parçalarını (marpuç hariç) sadece suyla temizlemelisiniz.
Eğer sık sık aroma değiştirirseniz cam veya çelik bir takım önerebilirim. Cam ve çelik takımların ana özelliği içine aroma sinmemesi ve her tütün değiştiğinde o tütünün tadını alabilecek olmanızdır. Bütçe olarak bir sıkıntınız yoksa uzun ömürlü bir takım olarak Muvo 502 Nano modelini önerebilirim. Bütçe olarak hiç bir sıkıntım yok bana en iyisini söyle derseniz mekanın sahibi Steamulation'dır. Nargileler ile ilgili sorabileceğiniz tüm sorulara muhtemelen yanıt verebilirim diye düşünüyorum
Hangi takımı alacak olursanız olun mutlaka tahliyeli bir takım alın.