Bu insanların faturalarının, kiralarının, borçlarının geldiği gerçeğini değiştirir mi? sakin bakılıyor zaten. Şuan aç kalmamanız yakın zamanda kalmayacağınız anlamına gelmiyor. Anlamıyorum ben sizi gerçekten. Ya işinizi kaybetmediniz, ya da birileriyle yakınlığınız var.
Hocam kimse ile yakınlığım yok. İşimi kaybetme konusuna değinirseköyle bir durum oldu evet. Kira fatura haklısın kesinlikle hocam ama bir şekilde halledilecek o.Gerek Kredi gerek farklı bir durum kesinlikle gerçek açlık bu değil ama

Ortada sakin bakılacak bir durum yok. Oğlum da epilepsi rahatsızlığı var daha 4 aylık. Günlük 50 tlye işsiz olduğum için çalışıyorum 900 lira da kira var aylık gideri kendiniz hesaplayın. Burada vakit geçiriyorsam ufakta olsa denk gelirse alışveriş yaparım da günlük aldığım o ücreti belki 100 yaparım diye takılıyorum. Hadi bakalım benim durumum da bir geçinin de göreyim.
Ben başvurdum ama boş daha önce yardım almış olanlara yeşil kartlılara veriliyor. Saçma bir sistem.
😂
Ağzınıza sağlık.
Öncelikle geçmiş olsun hocam. Kesinlikle zor durumdan geçiyor olabilirsiniz benim anlatmak istediğim açlık bu değil