kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah görünce bende aynı tepkiyi verdim.

KuzeyKalesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu açlık olayını biz çok yanlış anlıyoruz. Şuan oturup forumda konu okuyacak vaktin , sağlığın , evin vs. var ise aç değilsiniz NET.
Yanlış anlaşılmasın demek istediğim şey biraz sakin bakın bu olaylara
Ortada sakin bakılacak bir durum yok. Oğlum da epilepsi rahatsızlığı var daha 4 aylık. Günlük 50 tlye işsiz olduğum için çalışıyorum 900 lira da kira var aylık gideri kendiniz hesaplayın. Burada vakit geçiriyorsam ufakta olsa denk gelirse alışveriş yaparım da günlük aldığım o ücreti belki 100 yaparım diye takılıyorum. Hadi bakalım benim durumum da bir geçinin de göreyim.

TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Allah iyiliğini versin

UzmanDC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İyi Güzelde o toplananacak paralar'da bizlere 'de verilmesi gerekmez mi. yardıma ihtiyacınız mı var. Şuradan Başvurun diye birilerinin paylaşım yada mesaj attığı yok.
Ben başvurdum ama boş daha önce yardım almış olanlara yeşil kartlılara veriliyor. Saçma bir sistem.

birsevda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
allah iyiliğini versın hocam guldurdun benı sabah sabah

real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hay allahım yaa 😂😂

PastaMalzeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banada geldi sabah sabah bende elektrik faturam ödensin diye twitter dan yazmıştım Berat Albayrağa o dönüş yaptı sandım meğer para istiyorlarmış.
😂

alicelen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu insanların faturalarının, kiralarının, borçlarının geldiği gerçeğini değiştirir mi? sakin bakılıyor zaten. Şuan aç kalmamanız yakın zamanda kalmayacağınız anlamına gelmiyor. Anlamıyorum ben sizi gerçekten. Ya işinizi kaybetmediniz, ya da birileriyle yakınlığınız var.
Ağzınıza sağlık.