maliyassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi kontrol ettim Amerika Birleşik Devletleri'nde MR ücreti 5,000$ değilmiş. 400$ ile 2000$ arası değişen fiyatlar var. Buradan yola çıkmaya çalışmayın çünkü orada da tıpkı bizim gibi sigortanız var ise genellikle ücretsiz yararlanıyorsunuz. Google'a şunu yazın: "Are MRI's covered by insurance?". Ayrıca Amerika'da bir süre bulunup, sağlık hizmetinden de yararlandım, bu konularda bilgim var.

Siz belli ki buraya bir şeyler uydurmaya gelmişsiniz. İlk mesajınızda bahsettiğiniz hibelerin de sonradan devletler tarafından fazlasıyla alacağını söylemişsiniz, kanıtlayabilir misiniz? Söylüyorum, hayır. Çünkü öyle bir şey yok.

Ben diyorum ki Kanada aylık 2000$ hibe veriyor, sen diyorsun ki devlet üç öğün yemek veriyor. Ne konuşuyoruz ki biz?

Haklısınız ama kaydım da yok, yeni evlendim.

Burada ahlaka ve adaba uygun olan şuydu. Firmaların ve devletimizin masaya oturup bu borçları üç ay ötelemesi ve üç ay sonunda ortaya çıkan faturayı taksitlendirmesi... Bunu düşünmek bu kadar zor değil ama firmaların halkı düşüneceğini hiç sanmıyorum. Aksine yüksek faturalarla karşılaşacağımızı düşünüyorum.
bu konularda sonuna kadar haklısınız. benim baktıgım tek olumlu nokta işçiler.