Dr.SEO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Normal de sigortam var idi ancak iptal ettirdim ve üzerime şahıs şirketi açtım. Tam iki aydır şahıs firması olarak faaliyet göstermekteyim. Sormak istediğim bir kaç tane soru var öncelikle olayın içeriğini izah edeyim. 2009 yılında eski ortağım ile yaşamış olduğum sorundan ötürü 1100 TL olan borcum var idi kredi kartı ve bunu O dönemde ödemedik ve banka borcu varlık şirketine satmış. Bende varlık şirketini arayarak borcumu ödedim tam olarak iki sene oldu. Ancak edevlet üzerinde icra hala açık görünüyor. Çünkü 140 TL vekalet, 70 TL de dosya parası istiyor varlık şirketinin avukatı kapatmak için benim yetkim yokmuş. Kendi avukatları yapmalıymış.

Kısacası hala dosya açık. Ancak hiç bir şekilde borcum harcım yok. Bu aşama da başvuru yaptığım zaman bankaya kredi kartı red geliyor. Kredi başvurusu da olumsuz geliyor. Artık kara listemi dersiniz, yoksa bu açık dosya içinmi dersiniz bilemeyeceğim.

Ben kredi çekmek istesem nasıl çekebilirim? Nasıl bir yol izlemem gerek, veya şahıs firmaları hibe alabiliyormu? Bu konulara vakıf bilgi sahibi arkadaşlarımın konuya dahil olarak öncelikle beni daha sonrasında ise bu tür konularda bilgi arayan arkadaşlarımıza yardımcı olursa memnun olurum.

Teşekkürler.

Merhaba.

Findesk verilerinizi PM olarak iletir misiniz.

Saygılarımla.