gokhanavci01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gelsinler gelsinler.. Ne zaman başka bir yerdeki medeniyeti güzeli örnek versek batı meraklısı denildi. Allah'a çok şükür ki bu virüs tüm dünyayı vurdu ve hangi ülkenin vatandaşına ne kadar önem verdiğini tık diye görür olduk.
Bana 1 tane asgari ücretli yararına yaşam kolaylığı sağladığı bir şey söyleyin bir tane ??
(kredi falan demeyin zaten asgari ücret yetmiyorken birde düşük faizle borca sokuyor seni)
1 tane demişsin söyliyeyim, şu sıra a sektöründen z sektörüne kadar kimya işi hariç herkesin işi kötüye gidiyor. Bu kötüye gitme işçi çıkarımına sebep olur yani asgari ücretle iyi veya kötü yinede çalışan birisi işten çıkarılmış olur lakin şuan maaşını devlet ödiyecek eğer işçi çıkarımı yapan birisi olursa ise bu haktan yararlanamıyor. Çalıştığım 2 reklam firması aynı şekilde bu maaş ödeme şeyine başvurdu. Bir arkadaşım THY'de çalışıyor malum iş yok zaten havayolunda izne çıkarıldı ama bu devlet desteği sayesinde maaşı yatacak. Bu 3 örnek sadece benim gördüğüm sadece daha çok vardır eminim. Siz 1 örnek demişsiniz ben size 1 örnek gösterdim.