30 martta başvuru yaptım hocam turknet bende geçici süreliğine kullanacağım için, mng kargo sağolsun daha bugün 12de sözleşmeyi teslim etti turknet bakalım kaç günde işlem girip aktifleştirecekler. Şöyle söyleyim her firmada söven sayan kızanlar görebilirsiniz. Sanırım altyapınızda normalde de kesintiler mevcut oluyor ise hepsinde yaşanıyor a ve b de hepsi yapa dışında tt den alıyor. Kesinti olduğu söyleyende var hiç sıkıntı yaşamayanda var eğer genel bir problem olsa herkesde gösterirdi bu sorunu sanırım yani bu konuda görüşüm kafanıza yatan olsun kurulum ücreti en uygun turknet geldi bana 66 tl olarak. Millenide 120tl gözüküyor açıkcası x2 bir artış söz konusu fakat şuanda 30 Mart'ta arayarak başvuru yaptım inanmazsınız o süreçten beri ne destek yazdılar ne de telefonla arayabiliyorsun bakalım abonelik aktif olunca neler bekliyor sorunsuz bir abonelik olur inşallah tavsiyem kendi kafanıza yatan seçin zaten kısa bir süreç için kullanacaksınız Twitter da 2 firmanında destek kısımlar okursanız ne demek istediğimi anlarsınız karalama mı artık gerçek mi bilemiyorum 2sinde sorunsuzda var sorunlu da.