Konu
Sorun Bende mi?
02-04-2020, 23:05:03
Lederheld
Arkadaşlar dün akşam saatlerinde bir konu açtım ve bir arkadaşımız konuya yorum attı detayları istediğini vesaire bende pm attım fakat arkadaşımızın whatsapp numarası da vardı oradan yazdım öncelikle rahatsız edip etmediğimi ve neden yazdığımı söyledim. Her neyse teklifimi sundum ortağıyla falan konuşacağına ona göre geri döneceğini söyledi bana bende o zaman sizden haber almadan satışa çıkarmayacağım vesaire dedim bekleyeceğimi söyledim hoşgörü ile arkadaşa ertesi gün ikindi saatlerinde sorduğumda hala görüşmediğini söyledi bende tamam dedim sıkıntı yok biraz daha bekleyeyim dedim. Daha sonra 15--20 dk önce falan tekrar durum hakkında bilgi amaçlı yazdığımda bana yaptığımın yanlış olduğunu insanları bu şekilde sıkboğaz etmemem gerektiğini, kendisinin para almak için günlerce beklediğini ve benimde öyle yapmamı istermiş gibi bir söylemde bulundu bende bu yaptığının hiç hoş olmadığını ve ona eğer satın almayacaksa satışa çıkaracağımı söylediğimde tüm bu olanlardan benim suçlu olduğumu söylercesine ona bak şuna bak bunu yazdım bunu dedim vesaire diye bir açıklama gereğine düştü. Ve bana "Kimin hoş olup olmadığını kişiler daha iyi bilir ..." dedi bende sizlere sormak istedim. Konuşmalar aşağıda:
İlk diyaloglar:
Ertesi gün cevap beklediğimi ve kendisinin yarın görüşürüz dediği diyalog + Bugün ki durum hakkında ilk mesajım
Ve son olarak sergilediği tutum .