Cyrax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazıları var, yeni üye olmuş, 1 aylık çaylak ama maşallah yalamış yutmuş her şeyi. Genelleme yapmıyorum ama tecrübemi paylaşıyorum. Buraya gelipte birisi ben 10 senedir takip ediyorum ama yeni üye oldum davetiye bulamadım vs diyorsa o kişi yalan söylüyordur. 10 sene piyasada olacak ve davetiye bulamayacak geçin bu işleri. Üyelik yılını sorun etmeyin diyenler oluyor neyi edelim pardon. Sen 1 sene önce sektöre girmişsen 10 sene önce giren kişi ile tecrüben bir olabilir mi OLAMAZ. Yazılım y sini anlamayıp, programlama dillerinden birinde crud işlemden öteye geçememiş 2 kuruş cebine para girmiş dünyalar onun olmuş, birde caka satıyor burada. 5 senedir 10 senedir piyasadayım deyip, R10.net'e yeni üye olan kişi ya dolan.dırıcıdır ya da multidir. Eski hesabı kesinlikle vardır ama banlanmıştır bir şekilde. Sizin güttüğünüz koyun kadar bizim çoban muhabbeti anladınız siz. Kimseyi hedef göstermedim, üzerine alındıysan oku geç, alıntılayıp cevap verme.
Beni kastediyorsanız ki benim cümlelerimi alıntı yapmışsınız. Yalan söyleyenin de Yalan iddiada bulunanında Allah belasını versin. Ben kabul ediyorum sen kabul ediyormusun. *********** diyip kimseyi hedef göstermedim diyip işin içinden çıkamazsın. Senin gibiler yüzünden burda birşeyler öğrenmek isteyen insanlar kaçıp gidiyor. Benim bu iddialarına karşı bir yaptırımım olamaz, Allahından bul diyorum.