Acıtasyon sözünüze cevap vererek konuyu kişiselleştirmek istemiyorum.
Ben kimseye ücretsiz verin kullandıklarınızı vs. demedim. Burada insanların heveslerini kırmaya çalışan bir kitle var ondan bahsediyorum. Bende 10 yıldır r10'da alışveriş yapıyorum forum dışı olarak ancak pinterest kategorisini ele geçirmiş bir kitle var, bu kitle insanların şevkini kırmaya çalışıyor alttaki diğer arkadaşada cevabımdır bende bir çok insandan yardım alıyorum pinterest konusunda ama bu arkadaşların ilk dediği şu oluyor "forumda insanların hevesini kırmaya çalışan bir kitle var? sen sıkılmadan çekilmeden sorunun varsa konu aç ve onlara takılma", Kimse paraşütle pinterest spamın içine düşmedi bu işe girmek isteyenlerin önüne takoz koymaya çalışmak niye. Ben bunu soruyorum herkese. Bu işi bilenler anasının karnında mı öğrendi, insanları özgür bırakın isteyen istediğini sorsun bir şey bildiğini iddia eden açsın konusunu size mi kaldı "adam yeni üye kesin birşeyler çevirecek " demek. Burada çeşitli bahanelerle sürekli konu açıp önümüzdeki günlerin satışının reklamını yapan üyelere neden birşey demiyorsunuz. Maddi olarak zor durumda olan insanları, açtığı bir yardım konusunda dilendirecek seviyeye getirenlere neden birşey demiyorsunuz. Benim takıldığım nokta budur, kazanana Allah bereket versin ama bu işi yapmak isteyenlerin şevkini kırıyorsanız, bence hiç etik değil.
Acitasyon demem sizede değil yazanlarada değil. Onlar kendilerini biliyorlar.
Yaziklarinizin bazı yerlerine katılıyor bazı yerlerine katılmıyorum.
Umarım ilerleyen dönemde bu tür kişilerden dolayı rahatsızlık olmaz kimsede.