Herkese merhaba, bildiğiniz üzere dolar aldı başını gidiyor. Tema ve eklentilere binlerce lira vermek de kimsenin işine gelmiyor. Bizde LisansPress.com' olarak herkesin işine yarayacak bir hizmeti yayınladık.
Temara buradan, eklentilere de buradan bakabilirsiniz.
İlk 5 kişiye 200 TL yerine sadece 100 TL .
Daha önce sitemize kayıt olmayanlar için; Buradan satın alabilir.
Daha önce sitemize kayıtlı olanlar için; Buradan satın alabilir.
Hizmet Detayları:
  • Bu hizmet %100 lisansldır. Tüm temalar ve eklentiler wordpress üzerinden otomatik veya manuel güncellenebilir.
  • Tema ve eklentileri yaklaşık 1 yıl güncelleme almaktadır.
  • Güncelleme bittikten sonra ister bu hizmeti yenileyebilir ister de ömür boyu tema ve eklentileri kullanabilirsiniz.
  • Var olan siteniz varsa 5 lisans kurulumu yapıyoruz tüm tema ve eklentilere ulaşıp kurabiliyorsunuz. (Yaklaşık 1 dakika sürüyor)
  • Yeni siteler için de sınırsız lisans kurulumu yapabiliyorsunuz.
  • Lisanspress.com üzerinden size özel panel tanımlandıktan sonra gerekli kurulum dosyaları,videoları karşınıza çıkacaktır.
  • Bu hizmet hakkında aklınıza takılan tüm soruları WhatsApp hattımızdan sorabilirsiniz.
Son olarak her zaman olduğu gibi bu gönderiyi baltalama çalışanlar olacaktır. Bunlar tek tek şikayet edilecektir. Profilime girip hizmet alanların olumlu yorumlarını görebilirsiniz.