Bugün, Adım kadar emin oldum ki, forumun bu bölümünde bir karalama grubu var, kendi konularında tık hesapı yapıyorlar, başkalarının konusunda karalama yapıyorlar, reklam yaptığına inanmıyorum ama yaparsada yapsın bu adam, siz kendi reklamınızı yapınca hiç bir problem olmuyor yok günde 1 k kazanıyorum, yok şöyle yok böyle, hiç kimse burda maval okumasın gidin yabancı forumlara bakın yeni başlayan insanları araştırmaya öğrenmeye mi teşvik ediyorlar yoksa sizin gibi "ya yürü git kardeşim" seninle mi uğraşıcaz "reklam reklam" mı diyorlar. Paranızda pulunuzda sizin olsun, elin Hintlileri parayı götürüyor, bir kişiye yardım edicem diye milleti konularınıza getirtip abi çok ihtiyacım var yazanları görüp mutlu oluyorsunuz. (Bunlar reklam değil bu arada değil mi ?)İnsanları reklamınız için aşağılıyorsunuz birde. Pinterest bölümünde olanların yüzde 80'inin samimiyetine inanmıyorum.
Bir kac gundur olayi anlamaya calisiyorum. Telefon istedim 2 kisiden ve verdiler olay nasil isliyor kafama oturtmaya calisiyorum kendi sistemizi kurariz diye. Yardimci oldular okurarsa kendilerini bilirler zaten. Cok Tesekkur ediyorum bilgi birikim duvarina 1 tugla koyduklari icin. Insanimizin genel sorunu su ben kazanayimda gerisi tufan olsun. Arkadas para googledan cikiyor. Bu forumu birak turkiye pintopin yapsa bisey kaybetmeyiz. Dunya yapiyor cunku. Parayi veren dusunsun birakinda. Yardim sever ve insaniyetli kisileri ayri tutuyorum. Biri bir sey koyarsa ortaya olmazsa sebep belirtirsin.Bizde anlariz neden olmadigini gelistirmeye caba sarfetmeyiz. Herkese bol kazanclar dilerim. Su gunlerde ozellikle herkesin cok ihtiyaci var ne olsa.