Merhabalar,
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz, umarım uzun yıllar birlikte çalışırız.
Öncelikle yaşadığımız bu zor dönemde kendi sistemini de ayakta tutmak için mücadele veren arkadaşların Allah yardımcısı olsun.
@ssdsunucum; dan bir reseller hizmeti aldım ve maalesef kullanamadım. İşlerim dolayısıyla sürekli olarak projelerimi ertelemek zorunda kaldım.
Sonuçta benim projelerimi yapmamam hosting sağlayıcısının umurunda olmaz. O sistemi ile ilgilir ama kendisinin teklifi karşısında inanın çok duygulandım.
" Projelerinize başlayamadınız. Sistemi de kullanamaıyorsun isterseniz ücretinizi iade edelim diye mesaj attı. " Bu zamanda sizi sizden çok düşünen insanların olması oldukça güzel. Her konuda da yardımcı oldu.
O yüzden çok çok teşekkür ederim
@ssdsunucum;
Meslektaşımızı çok tebrik ederim. Örnek olması dileğiyle...
@ssdsunucum; ile uzun süredir çalışıyoruz birçok hizmet aktif reseller hesabı kullanıyorum 7/24 anında ilgileniyor işi olmayan durumlarda bile yardımcı oluyor.
50 tane ben şöyle böyle firmayım diyene taş çıkartır hizmeti.
Ben aylardir kullaniyorum adam işi dışında herşeye yardimci oluyor bu piyasaya fazla iyi bir adam. Teşekkürler @ssdsunucum
3 müşterimin sitesini barındırıyor hiç sorun yaşamadık teşekkür ediyorum bende kendisine
@ssdsunucum;
Kendisi ile bir ticaretim oldu ve işi dışında bir çok konuda yardımcı oldu. Bir gün olsun öf bile demedi kazandığı para sonuna kadar helal olsun.
@ssdsunucum;
ssd sunucum can firmadır. abi kardeş gibi olduk. takıldığımız yerlerde yardım alıyoruz. sunucularında hiç bir sıkıntı yok. ve gayet performaslı