verybigcat61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Btctürk sitesine üye olduğunuz zaman ilk para yatırmadan sonra ya da ilk üyelik sonrasında (tam hatırlamıyorum) 48 saat boyunca Kripto Para çekimi yapılmıyor aynen. Benimde başıma gelmişti. Mağdur olmamak adına satın aldığım Bitcoinleri satıp bakiyemi TL olarak geri çekip transfer işini farklı bir şekilde gerçekleştirmiştim. Bu esnada maksimum 6-7 TL zarar etmişimdir. Şu an için aktif olarak kullanıyorum.

Hocam, Bitcoin borsalarının ilk amacı alım satım yapmaktır. Bu konuda üye olur olmak işlem yapabilirsiniz. Bakiye yükleyen herkes parasını bir yere göndermiyor alım satım yapıyor. Bakiye yüklettirmeyin o zaman demen yanlış bir durum.
kdvmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maalesef sizin işinize göre ya da kişiye özel işlemiyor bu prosedürler. şirket yasal bir şirket olduğu için bazı prosedürleri tamamlaması gerekiyor.ilk üyelik açıldığı zaman ne zaman ne işlemi yapacağınızı size bildiriyor diye biliyorum. üye olduktan sonra bunu öğrenmiyorsunuz yani.bir de türkiyede yaşadığınızı unutmamanız gerekiyor herhangi bir x sitesine üye olunduğu gibi hemen kullanılmıyor böyle şeyler.ben yıllardır btctürk kullanıyorum. ilk üyelikteki 48 saat beklemek dışında en ufak bir sıkıntı yaşamadım
jjoker1221 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
onay süreci yasal zorunluluk ayrıca btctürk kişiler arası hizmete uygun bir ödeme sitesi
sebebi sizden fee ücreti almaz ve toplu ödeme yollar.
süre kısıtı olan bir siteye ödeme yapacaksanız kendi elinizde olan bir cüzlan kullanacaksınız.
yıllardır kullanıyorum.
hiç bir sorun ile karşılaşmadım bu sizin şansızlığınız.

bu konuda size katılmıyorum
olayı şöyle düşünün şimdi
kötü niyetli biri sizin tüm bilgilerinize sahip
resim kart ve kimlik
size bir hesap açsa
ve bu hesap ile sizin kartınızdaki parayı çekse
ve bu işlem hemen olsa ???
hesabınızdaki binlerce tl başkasının cüzdanına gidecek
siz hakkınızı arasanız ne yazar o saatten sonra
paranız yok çünkü
bu olaylar çok önceden çok kişinin başına geldi.
bunların önüne geçe bilmek için sizi 2 3 gün mağdur ediyorlar evet.
ama sonra istediğiniz gibi kullanmakta özgürsünüz.

Sizden elinizde tarih ve site ismi yazan yanında kimliğinizin bulundugu fotoğraf onay sıstemı var yani herşeyi en ince detayına kadar düşünüp sizi limitlerinize kadar zorlayıp üyelik onayına tabi tutuyorlar. Paramın hesabımdan çalınması her zaman olabilecek birşey 48 saat ile alakası yok.