Hocam öncelikle bende bil. programcılığı okuyup DGS ile Bil. Müh. tamamlamış birisi olarak söyleyeyim. DGS gerçekten öyle düşünüldüğü kadar zor bir sınav değil. Fakat hiç yapamıyorumdan kastınız nedir? İki bilinmeyenli denklem mi çözemiyorsunuz? yada eşitsizlikleri mi çıkartamıyorsunuz. Ama eminim bir şeyleri yapabiliyorsunuzdur kendinize haksızlık etmeyin. Yada hiç önemli değil direk sıfırdan başlayın sadece online almaya çalışırsanız sıkılırsınız elinizde kitap olması lazım sorular olması lazım pratiklik önemli biraz bu konuda. Ya programlaman iyiyse niye okuyacaksın filan diyenlere sakın aldırış etme kardeşim ben sınıfta en küçüklerden biriydim ve birlikte okuduklarımın çoğu sektörde çalışırken şirketleri tarafından 4 yıllık olmadıkları için çıkarılmış kişilerdi tabi bu istisna olur yada olmaz ama elinizde diplomanız var ise ve programlamayı biliyorum dediğinizde size açılacak kapı sayısı sadece programlama biliyorum dediğinizde ki kapı sayısının 10 katı olacaktır. Bunu iş ilanlarında filanda görebilirsiniz. Ve tavsiyem kendinizi kesinlikle okurken geliştirmeniz. İçinizde kazanmak duygusunu yerleştirip çalışmaya başlarsanız eminim başaracaksınız. Elinizden geleni yapın.