hocam selamlar bilgisayar programcılığından dgs ile bilgisayar mühendisliği kazanmış birisi olarak fikirlerimi belirteyim. Öncelikle 1.sınıfta bunun bilincinde olup kendini hazırlamaya başlaman büyük bir avantaj yaklaşık 1.5 yıldan fazla vaktin var süreklilik halinde çalışırsan kazanırsın. En önemli ve en çok zorlandığım konudan bahsedeyim sana bu sana çok avantaj sağlayacak sen sen ol ortalamanı 3.5 üstünde olmuyorsada 3 üstünde tutmaya çalış inan matematikte yapacağın 1 netin bile önemi varken bu ortalamalar sana fazladan net getirecek okul puanı çok önemli, dgs bu sınavlar arasında en kolay olanı fakat süre konusunda da yetiştirmesi en zor olanıdır kanaatimce aslında bütün sorular yapılabilir fakat bu sınavda senden istenen bu süre zarfında ne kadar çok soru yapabildiğini test etmektir. Ben çalışırken her teste başlarken kronometre tutardım ve üstüne yazardım 20 soru 15 dakika 18 doğru 1 yanlış 1 boş şeklinde sende bu şekilde yazarsan en azından geriye dönüp konularına baktığında eksiklerini görmüş olursun. Kendine bir excel tablosu oluştur ve bütün konuları bulup yaz örneğin temel kavramlar, sayı basamakları gibi ve yanlarına her soru çözdüğünde adetlerini yaz örneğin 20 temel kavramlar çözdün ertesi gün yine temel 15 çözdün toplam 35 oldu 35 yaz oraya toplam ne kadar soru çözdüğünü mutlaka tut ve her konudan minimum 500 soru çözmüş ol sınav zamanına kadar şuan gözüne çok gelebilir fakat inan bu süre zarfında bir süre sonra günlük 100 soru çözmek az gelecek gözüne çünkü alışkanlık kazanacaksın. İkinci tavsiyem 1 adet not defterin olsun ve bu defterde önemli gördüğün notları yaz örneğin terimler toplamının formülünü yaz işte yaş problemlerinde dikkat etmen gerekenleri ve sürekli hata yaptığın soru tipini not defterine not et ve 2 haftada 1 kere defterini gözden geçir böylelikle konularını unutmayacaksın zira konu sayısı çok 3 4 konu ilerledikten sonra ilk konuları unutmaya başlarsın tekrar etmezsen. Eğitimlere baktım güzele benziyor lakin her kurs için ayrı bir fiyatlandırma ve kurs oluşturmuş değer mi tartışılır ama içerikler güzel bende internetten çalışan biriydim şenol hoca ile temel oluşturur sonra hocalara geldik ile kendimi zorlardım şuan matematiğin güler yüzü diye bir kanal daha var o hocanın anlatımıda hoşuma gidiyor onada göz gezdiriniz hocam. En önemlisi hocam okul puanınız sakın unutmayın çok faydası olacak yıllar sonra beni hatırlarsınız bu sözümü. son olarak 1.5 yıl içerisinde düzenli çalışarak çok güzel dereceler elde edersiniz hocam buna inanın ve başarı peşinizden gelecektir göreceksiniz.