Chiaroscuro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dayanamadım okudum spoiler'ı okumasaydım izlerdim
Geçmiş olsun hocam , çok güzel bir filmi kaçırdınız

ProwL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birkac yerde daha önerildiğini okumuştum. Bu akşam izleyip yorumumu yaparim. 👍
Beğeneceğinizden eminim

Ucube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayatımda izlediğim en iyi filimlerden ikinci kez de izledim gerçekten harika bir konuydu, dizi olsa izlenirdi

Spoiler sizin fikriniz mi yoksa resmi açıklama mı?
Aynen hocam, dizisi olsa bir günde bitirirdim . Hayır spoiler resmi açıklama değil, hatta benim fikrimde değil. Ben kızın yukarıya ulaştı kanısına varanlardandım , fakat spoiler olarak yazdığım başka bir izleyiciye ait bu yorumu görünce tüm fikrim değişti

GorkemGuney adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce bitirdim, üstüne de bu konu gözüme çarptı. Gerçekten harika bir film kesinlikle vakti olan herkese öneriyorum.
Aynen hocam, gerçekten harika bir film

OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Filmin adı yokmu anlamadım :S
Sanırım gözünüzden kaçmış, filmin adı yazıyor

Seul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spoiler'a cevap
Bence mesaj gitti. Birbirlerini bile yiyen insanlar pudingi sağlam bırakmaz bunda bir iş var kılla tüyle olacak şey değil bu, adamın kıldan tüyden sebep araması kurduğu sistemin işlememesinden kaynaklı.

Film tam yaşadığımız hayatı anlatıyor.

Bir film de ben öneriyim https://www.imdb.com/title/tt1058017/

Öyle bir filmki, birden fazla senaryo çıkarılabilir. Haklı olabilirsiniz hocam. Önerdiğiniz filmi izleyeceğim

alisahanyalcin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vardır ya nasıl yok.. yukarı da kız gitti başka türlüsünü kabul etmiyorum
Hocam üzülerek söylüyorum, bence kız hayaldi

real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spoileri okudum valla bende.
Geçmiş olsun hocam

Gocmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her yerde karşıma çıkıyor bu film. Bugün izleyeceğim yetti Bu arada izlemeyenler varsa 2 gün önce 6 Underground ve Bird Box izledim tavsiyedir bunlarda.
Durmanız hata hocam . Bird box filmini izledim, gerçekten güzeldi. 6 underground filmini izleyeceğim, teşekkürler

T_PLaMeN_R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hala anlamadim amaçları ne oraya katılmalarının ama kalite filmdi 😁
Hocam bu konu bir çok farklı yöne çekilebilir. Yazdım yazdım sildim. Kesin bir cevap bulamadım

adibelli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5-6 gün önce izlemiştim gerçekten realist düzeni anlatan hoş bir film yalnız midenizi kaldıracak sahneleri de var,bilginize

Kapitalizm,sosyalizm..
Aynen hocam, bazı sahneler beni de rahatsız etti :/

Dark_Mark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Derin mesajlar barındıran bir film. Cidden dünya düzenini anlatıyor, her türlü insanları gözümüze gözümüze sokuyorlar.

Dünya aslında bom boş...
Kesinlikle katılıyorum

KAYIBEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
film güzel ama daha bir iki dakika olmuşken filmin mevcut sistemlerin eleştirisi olduğunu anladığında tadı kaçıyor. yani nasıl desem bu işi göstere göstere yapmış. hee burada da şunu eleştirmiş, burada bunu eleştirmiş diye farkediyorsun. ama yine de izlemeye değer bir film..
Olsun be hocam

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Linki pm alabilirmiyim hocam film izlemeyi severim.
Pm atıyorum hocam

zUser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Link ağır spoiler içerir, filmi izlemedim sadece spoiler kısımlarını okudum enfes gözüküyor. Başlayacağım bu gece. Bazı filmlerin spoilerini okuduktan sonra başlamak çok daha iyi oluyor. Hele ki bu tür filmlerde. Spoileri okumadan önce izleseydim sanıyorum ki %30 belki %20 anlayacaktım fakat okuduktan sonra izlemek şuan bana ayrı bir keyif vereceğini düşünüyorum.

Ağır spoiler linki : https://eksisozluk.com/the-platform--1524434?a=nice
Hocam çok güzel konulara değinmişler

tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spoiler yedim meraktan

SPOİLER GÖSTER @Coskun; abi bu yazıyı değiştirin göster yerine dikkat spoiler içerir yada daha beter birşey olsun .d
geçmiş olsun hocam

Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi izledim gerçekten filmi çok beğendim önerdiğiniz için teşekkürler. içerdiği mesajlar harikaydı.
Rica ederim, beğendiğinize sevindim

misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk mesajdaki spolier ile alakası yok filmin, korkmayın izleyin 😊
Şu linkte filmin detaylı açıklaması yapılmış;
https://eksisozluk.com/entry/103871666
Olabilir hocam , gerçekten bir çok senaryo çıkarılabilir filmden. Verdiğiniz linkteki spoiler'da güzel

dexterminate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Filmin sonu ile ilgili kafası karışan varsa aşağıda açıklamasını yaptım.

Buldukları varsayılan küçük kız temiz görünüyordu ve açtı. Bir çocuğun orada hayatta kalması ve temiz görünmesi olası değil. Küçük kız orada deliliği temsil ediyor. Platformun üstünde çocuğunu aradığını söyleyen kadın(miharu) her gün bu delilik seviyesine iniyordu. Bu yüzden sürekli birilerini öldürüp onları yiyordu. Goreng, bu kadının dediğine inanıyor ve delilik seviyesine o da iniyor. Hayatta kalmak arzusunun insanları nasıl yamyamlaştırdığını görebiliyorsunuz. Ahlaki kurallar ortadan kalkıyor. Sonunda 333 x 2 yani 666 cehennem metaforu içinde çukurun dibindeki deliliğe ulaştı. Goring, küçük kızı (aslında Panna Cotta) platformda bırakıp, ölen yaşlı adamla birlikte karanlığa doğru yutuldu. Bu da öldüğünü belirtiyor.
Aydınlattığınız için teşekkür ederim hocam

xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıraya aldık bakalım 😊
Sıra bekletmeyin hocam, hemen izleyin