Bu sene dgs'yi kazandım, matematik bilgim hiç yoktu lisede teknik lise okudum ve bilgisayar derslerim iyi oldugu için orada da matematiği sallamıyordum yani hiç temelim yok gibiydi.Kocaeli'de 2 yıllık üniversitenin son senesinde dersaneye gittim orada temelim oldu ama ilk yıl kazanamadım tercihlerinde etkisi vardı.İkinci yıl tekrar aynı dersanede hazırlandım tabi geçen yıldan konuları bildiğim için daha rahat geçti dersane test sıralamalarında ilk 10'lardaydım genelde ama açık söylemek gerekirse hakkını vererek çalıstım diyemiyorum herneyse sene sonunda 35-40 arasındaydım sınavdan sınava değişiyordu geometri yapamadığım için anca bu arada kalabildim.Dgs sınavında 7400 dü sanırım bir sıralama yaptım ve yerleştim.Umarım başarırsın yerinde olsam kurslardan sonra (tabi virüs olayları ne olur bilmiyorum) bir dersaneye giderdim.Çünkü evde ne kadar denesende bir yerden sonra çalışmamaya başlıyorsun özellikle biz bilgisayarcılar için daha geçerli ben evde olunca hep bir proje cıkarsam yok o dil nasıl şu nasıl yapılıyor diye bakıyordum.