İnsanları provake edenin sen olduğunun farkındasındır inşaAllah!
Senin zoruna gidiyor ki, her yazanın ardına bir cümle kurup kendince kanıya varıyorsun!
Halkın zoruna gidenleri yazdım ama halkın perişan olması umrunda değil sen ''Çektiğin tarafı yanı hükümeti karıştırıp siyasetle cevap verdin''
Amacımı bilmiyorsun ama gerçekten sizinle şöyle 1-2 saat konuşmak isterdim (zamanımı boşa geçmiş sayıp) ama cümle sonları hep aynı olacak sizin gibileri iyi bilirim. (başkası gelse yine aynısı olacak, hiç değilse, öyle ama)
Bana yazılan bir cevaba karşılık verdim, kalkmış bana laf yetiştiriyorsun bir de pişkin pişkin her yazanın ardına cümle kuruyorsun diyorsun. Önce kendine bir bak sonra başkalarına bahane bul.
Bak böyle şizofrenik davranışlarla kendini haklı çıkarmaktan vazgeç. Benim çektiğim bir tarafta yok, Bir tarafa çeken adam ya över ya da kötüler. Sen maşallah dünden beri kötüleyerek çektiğin tarafı belli ediyorsun. Peki benim Övdüğümü gördün mü boş boş konuşuyorsun? Senin gibi boş adamlar ancak böyle akıl okur "hükümet tarafındasın der, sizin gibileri iyi bilirim der." yani boş atar dolu tutmaya çalışır.
Ne zannediyorsun o sığ ve sabit fikirli halinle benimle tartışabileceğini mi?
Ben cahille sohbeti keseli çok oldu. Hele sizin gibi söyleneni değilde kafasındakileri söylemek için düşünmeden konuşanlarla muhatap dahi olmuyorum.
Sen onun hayaliyle yaşamaya devam et kendin gibileri etrafına topla bir birinize kısır döngü içinde aynı şeyleri söyleyip çok bilmişliğinizle övünün.
İnsanları ayırın, inançlarına, fikirlerine, siyasi görüşlerine saygı duymamaya devam edin.
Benim senin gibi boş insanlarla harcayacak vaktim yok. Daha önemli işlerim, bu ülke için elimi taşın altına koyduğum projelerim var.
BANA CEVAP YAZMA BİR DAHA, LAFTAN ANLA BİR KERE DE!