Amojunn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakıyorum da KARALAMA timi her konuda olduğu gibi buraya da gelmiş 😂 arkadaş adam birşey demiş bu kadar. İlerde birşey satar veya satmaz şuan konuda bir satış vs durumu yok. Ayrıca satış olsa bile almak zorunda değilsin bilgiyi alır gidersin .
İstiyorsun ki herkes bedava bilgi versin hem.bedava versin hemde reklamını yapmasın.

YouTube de hem bedava video izle hemde reklam var bunda ya de ?

Gerçekten bu zihniyeti anlamakta çok güçlük çekiyorum. Ama sizleri ötelemek yerine sevgi ile kucaklıyorum 🤗❤️

Simdi bana da reklam yapıyorsun diyen olabilir evet 😂😂😂 bak aşağıda paşa gibi hakkım olan imzam da var reklamım 😂😉👍
gercekten yazık.
Arkadaşım, benim açtığım ve attığım mesajları incelersen bugüne kadar karalama yapmadığımı görürsün. Konuyu görünce bende heyecanlandım, bende sistemi 4X4'ük götürenlerden değilim, bende shadow, domain ban gibi durumlar ile karşılaşıyorum. Dün gece kurduğum sistemim üzerinden bir deneyeyim dedim ve emulator filan kullanmadan direk kendi cep telefonumdan denedim ve 32-33 pinden sonra atmamaya başladı. Daha sonra pinterest automatic eklentisi ile de denedim çok fazla pin attın diye uyarı verip pinlemedi. Belkide en son açtığım sistem bu deneme ile çöp oldu. Bende arayışlar içerisindeyim. Sadece PA ile de çalışmıyorum, özel yazılım da var, mesela Özel token (white token) ile günde çok fazla pin attırabiliyorum herhangi bir uyarıda vermiyor ama tam 7-8. günün sonunda shadow yiyor hesap. Senin videonuda inceledim ama 7-8 gün sonra hesaba ne oluyor onun yanıtı yok.

Ben bir çözüm buldum ama 2,5 ayda anca yavaş yavaş hitleniyor sistem. Buna da can mı dayanır. Tek tek anlatayım;

1. Hesabı daha önce hiç kullanılmamış ip ve o an hesabı açacağın anda sadece o ip ye bağlı cihaz (telefon, tablet, pc herneyse) ve daha önce hiç kullanılmamış bir tarayıcı (sıfır tarayıcı ile de hemen pinterest hesabı açmıyor, kaliteli sitelerde zaman geçirip çerez oluşturup normal bir kullanıcı etkisi yaratıyorum)
2. Sadece kişisel hesap açıyorsun (domain doğrulama, rich pin vs yapmıyorsun) panoları açıp 3-5 repin yapıp panoları açıp session ya da token'ını alıp mail onayını yapıyorsun ve hesabı kapatıyorsun. (Bunların haricinde yaptığım her işlem sonunda shadow yedim). Hesapta kullandığım mail, ya hotmail ya da gmail oluyor. Temiz ip ve temiz tarayıcı (kaliteli sitelerde gezip çerez oluşturup) ile açtığın gmail ya da hotmail telefon doğrulaması istemiyor. Zaten hotmail ve gmail telefon doğrulaması istemiyorsa ben spam bir işlem yapmayıp tertemiz bir iş yapıyorum anlamına gelir ve hotmail ile gmailin yakalayamadığını pinterestin hiç yakalayamacağını düşünüyorum.
3. Kullandığım eklentilerde kesinlikle private proxy ip kullanıyorum, her hesaba ayrı proxy kullanıyorum, yani bir ip sadece bir hesapta kullanıyorum (ip başı 10 TL ödüyorum). İlk 3 gün pinleme zaman aralığım günde 1 pin, 6. günde günde 2-3 pin, 9. günün sonunda pinleme zaman aralığımı günde 16 pin olarak devam ettiriyorum ve günde belirlediğim bir saat aralığında da pin attırmıyorum (4 saat). Hesap hitlendimeye başlayınca günde 1-2 pin olarak zamanlama ayarımı değiştiriyorum.
4. Hesaplara da kesinlikle girmiyorum.

temagiysen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar baştanda söyledim amacım herhangi bir şey satmak değil hiç kimse ile alakam da yok.Ben şuan burada pinterest işi yapan kardeşlerimin shodow sorununu aşamadığını gördüm ve çoğu arkadaşımız eski paraları bile alamıyor bu bakımdan bu teknikten bahsettim.Kendim 2015 sonundan bu yana sektördeyim arge kısmındayım forumda yeni olmam kimseyi bağlamaz önemli olan paylaşımdır.Sizlere söyleyeceğim bu konu altından gerek tek başına gerek grup halinde baltalama yapan şahıslar bahsettiğim teknik ile güzel rakamlar alıyor ve bu tekniğin piyasaya düşmesini istemiyorlar anladınızmı Olay tamamen duygusal yani Size tavsiyem İos olayına zaman kaybetmeden dalın saygılar.
Hocam benim yaptığım teste yorumunuz nedir? Ben tekniğinizi ilk defa duydum ve denedim. Deneyip yorum yazarsa arkadaşlar bence daha iyi olur.