yaşadığı toprağa kin kusanlara neyi anlatıyosunuz hocam ?
Vatanından bu denli nefret eden(ki vatanları olduğunu düşünmüyorum) insanlarda herşeyin farkında. ne kadar çok ortalık karışırsa o kadar mutlu oluyorlar.
Devletti hükümeti siyasileri eleştirmek farklı bu farklı. Herkes herşeyin farkında ama rol yapmaya devam etsinler.
İnsan ne ise onu söylermis evvela aynaya bakın derim.
Siz cephede devletiniz için savaştığınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Vergi vermek diyorsunuz toplanan yardımlara laf ediyorsunuz devlet bogazınızı sıkması bana 10₺ vereceksin diye o paraya devletin ihtiyacı yok o paraya Türkiye cumhuriyeti devleti vatandaşlarının ihtiyacı var sağlık için toplanıyor yarın birgün sokağa çıkma yasağı ilan edilse devlet bizi evde hapis ediyor diyecek kadar düşmüşsünüz ama şunu düşünemezsiniz devlet bizim sağlımız için bunu yapıyor. Bence linç edilmemek için muhalefet olmak için açılmış bir konu
Gerçekten bunu okurken yeğenimin bana cevap vermiş olduğumu düşündüm. Vergisini veren toplum, yardımı veren toplum ama sefalet içinde olan toplum saraylarda hayat süren birileri. Bu hoşunuza gidiyorsa devam edin. 10 TL'ye devletin ihtiyacı yoksa birazcık akıl edin de diyin ki, madem bu kadar büyük bir ülkeyiz. Madem biz milyonlarca mülteciye baktık. Kasamiz dolu ise hükümet işçisine bakamiyor mu. Kimler yedi bu parayı?. Karalamak için yazmaktan başka bir şey değil.