Adam virüs olayları yeni yeni başlarken depolarca stoklamış böyle birşey olacağını tahmin etmiş, 10 liralık eşyayı 100 200 e satmaya başlamış fırsattan ziyade. Tabi bu ara siz o rakamlar ile çıkınca işleri baltalanmış sanırım satıcının fakat bu sizi ilgilendiren bir durumda değil ki. Siz 30 liraya koyarsınız ben 25 e koyarım başkası 20 ye koyar nedir bu fırsatçılık işi bende anlamadım vallahi. Ya kardeşim sen ülkendeki vatandaşa yardım etmek istiyorsan 10 lira olan ürünü 100 liraya satmazsın ordan burdan parayı kıracağım diye resmen eczanelerde bile ne eldiven kaldı ne maske kaldı eczaneden ucuza alıp internette stokla satanı da gördüm.
İhtiyacı olan durumu olmayan insanlara yardım etmeyip eczanedeki hastanedeki stokları bitirip bir malı 3-4 katına satmak insanlık değildir. Durumu olan var olmayan var, asgari ücretle 3 çocuklu aileyi geçindirmeye çalışanı var kredi banka borcu olanı var neden bunlar düşünülmüyor? Senin gibi düşünceli insanlara patlıyor sonra olay neymiş efendim ben 100 liraya satıyorum sen 30 liraya satamazsın niye piyasayı düşürüyorsun? Komik bir durum vallahi.
Amacım yazdığım şeyler ile duyar kasmak değil, yarın birgün devletten vergi borcun çıkar oğlun kızın ailenden biri hasta olur hastane masrafları çıkar sende yukarıda bahsettiğim duruma düşersin. Bunu düşünmek yerine bir malı fırsattan ziyade 10 katı fiyatına satan insana da ben insan demem, yazıklar olsun allahından bulsun.