sailormoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten iyzico ve shopier satın alma linkleri sunuyor. Başvuru yapıp alabiliyoruz linki. Entegre olarak değil de link olarak sunmak kolay bu aşamada. Entegre satışınız olsa güzel olur.

[XTR] Paid Membership eklentisi zaten halihazırda var güzel eklenti evet ben de kullanıyorum.

Shopier ve iyzico entegre satış yaparsanız ben de düşünebilirim
Merhaba
Hali hazırda kendi web sitemizde tam otomasyon Shopier ödeme sistemini kullanmaktayız. Ne var ki Shopier ödeme modülü üzerinden ticaretini yapmak isteyen kişilerden dolayı satıştan kaldırdırmış bulunuyoruz. Ancak Paid MemberShip eklentisi için şöyle bir şey de yapabiliriz. Ürünlerinizi Shopier veya iyzico üzerinde listeler iseniz o zaman oluşturmuş olduğunuz paketlerin linklerini her biri için direkt shopier'e veya iyzico'ya yönlendirerek ürün satışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Ödeme Profillerinden paketlerinize ait ödeme seçeneklerini ekleyebilirsiniz.

Oluşturduğunuz ödeme profilleri için her birisine ayrı ayrı link verebilirsiniz.

Kullanıcı yükseltme alanında otomatik olarak ödeme profillerini görürsünüz.

Sonuç olarak Satın al butonu ile belirtmiş olduğunuz shopier yada iyzico üzerindeki ürünlerinize yönlendirerek üyelerinizin ürünleri almasını sağlayabilirsiniz.

Burada şunu tekrar hatırlatmak isterim. XenForo ödeme sistemleri farklı şeylerdir. Paid MemberShip eklentisinin tam olarak otomatik çalışması için XenForo bünyesinde gelen ödeme seçenekleri ile kullanılması gerekir. Yada özel olarak Türkiye'de kullanabileceğiniz XenForo ile çalışabilecek özel bir eklenti yazdırmanız gerekir.