Dark_Mark adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Jandarma veya polis güçlerinin bu konuda bir yaptırımı yok hatta bu konuda kimse karışmıyor dostum biraz araştır istersen. Define değil, kendi imkanların ile doğada oluşan şeyleri çıkartmak ve satmak.
Altın arama için Maden mühendisleri odasından izin almanız gerekli. Değerli madenleri kafanıza göre bulup benim diyemiyorsunuz ki Assos'ta ve Ayvalık'ta bunun gibi bir sürü olay yaşandı. En basitinden Pateriça'da bir denizde bir altın parçası bulduk. Jandarmaya anlatana kadar göbeğimiz çatladı. Yaptırımlar değil, şartları sağlayıp sağlamadığınız sizi bağlıyor Türkiye'de. Konu hakkında kanuni olarak başıma gelen hadiseden ötürü yeterli bilgim var.
Ha aklınıza takılırsa diye söyleyeyim ne altın peşinde koşarım ne defineciyim. Bulduğumuz da sikke falan değildi.

Ayrıca şunu da yasal olarak başka bir yere iliştireyim; bir işten düzenli gelir sağlamanız durumunda ki bu gelirin muhteviyatı önemli değildir; mutlak surette beyan etmeniz gerekir. Kısacası bu bir iş kolu gibi değerlendirildiğinde bir değil, birkaç farklı alanda suçu işlemekle suçlanırsınız. İlginize ve bilginiz dahilinde paylaşımınıza teşekkür ederim

Aramak isterseniz bin pınar ida'ya gidin, bolca aradığınızı bulacaksınız.