Varro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 durumun alakası yokki dışarıya giden doktorda bizim doktorumuz orda belki çok iyi yerlere gelecek belki hoca olacak belki 20 tane doktoru eğitecek orda kazandığı doları yine ülkeye getircek olaya biraz geniş bakmanızı tavsiye ederim o doktorun bu ülkeye katma değeri şuan birçoğumuzdan fazla, ayrıca forumda birbirlerimizin açığını görüp hemen sağ sola şikayet etmek doğru değil yapılan şey hata olsa bile büyüklük onu görmezden gelmektir.
Türkiye den kaçtım lafına binayen dedim hocam. Yoksa çok kişi gidebilir kendini geliştirebilir. O laf canlı yayında söylenecek laf değil bana göre tabi. Aksini iddaa edenlere saygım sonsuz.

Diğer konu laf bana olsa ona göre cevap verirdim. Ancak genele olunca işler değişir. O zaman gereken şikayet yapılır. Sizin aileniz eşiniz dostunuz başka partiye oy verdi diye geri kafalı mı oluyor hayır. Biz sustukça terbiyesizlik çoğalıyor. En iyisi şikayet et geçsin.

KebraNegast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte siyaset bu kadar tehlikeli bir şey, görüldüğü üzere konuyu açan arkadaş bile mışıl mışıl uyurken, ki işin buralara geleceğini eminim tahmin dahi etmezdi, birbirini hiç görmemiş, iki çift laf etmemiş insanlar bile böyle bir konudan dahi durduk yere mahkemelik olabiliyor. Bu forumda bence siyaset konuları kökten yasaklanmalı, bu saatte bu kadar insan boşu boşuna gerilmemeli, kimse birbirini tehdit etmemeli. Yarın öbür gün forumda belki karşılıklı ticaret yapacağımız insanlarla siyasi konulardan dolayı papaz olacağız gidişat öyle görünüyor.
Bunu geçen gün dile getirmiştim. 😊