2 gündür benim gelirlerde de düşüş var. reklam verenler virüsten dolayı reklam bütçelerini mi kıstı acaba
Hocam 2 gün önce 10 15 kazanan site 1 TL kazanmiyor 2 gündür hit aynı sorunsuz herşey
Virüsten, özellikle abd can derdine düşmüş, etkisi çok.
Hocam, güvenlik sertifikası gelirleri düşürebiliyor. Ondan olabilir. Ama siz yine de şükredin bizim sitenin reklamları bile doğru düzgün görünmüyor.
0.04-5 Euro olan TBM 0.01-2 sularına düştü. gelirde o doğrultuda azaldı
Anlaşıldı ki bu coronavirüs dünyada bitmediği sürece kazançlar hep düşecektir
SSL ile alakası yok, şuan kazançlarda 10da1 azalma var..
Sitesi ingilizceolanlar da mı bu sorun , TR de de aynı sorun var mı ?
tr site 2 gündür düştü tbm tık başı.
Genel bir düşüş var herkeste.
Türkçe içerikli sitemde, yabancı içerikli sitemde adsense gelirleri diplerde sürünüyor. Bu zor günlerde gelir kaynağımız adsense diye umutlanmıştık ama o da yalan oldu. Daha somut adımlar atmak gerekecek. Site içeriği sektörü fark etmiyor. Sağlık sitesi olanlarda da tahminim gelirler düşmüştür çünkü reklam veren yok.
Dünya muhtemel bir resesyonla karşı karşıya. Şirketler de doğal olarak önlerini göremediğinden olabildiğince reklam giderlerini kısma yoluna gidiyorlar. Çünkü tüm dünyada dış satım (İhracat) durmuş durumunda, bu sebeple üretim sadece yerel tüketim için var.
Maalesef henüz dünya en kötüsünü yaşamadı. 2020 yılı için çok fazla beklenti içinde değilim bu sebeple adsense'den. Sizde olmayın.
Benimde +0,17 civalarındaydı. Şuanda 0,07-0,11 civarlarında geziyor. Umarım kısa sürede düzelir
Arkadaşlar hepiiniiz alıntılayarakta bir soru soruyorum,
SAYFA TO ile TBM oranınızı ikisi içinde son 3 günün, geçen haftadaki son 3 güne göre oranını söyleyebilirmisiniz ortalama olarak. Benim sayfa to oranımda çok düştü çünkü
Tbm oranın %30 ile %40 arası düştü, Sayfa to ise %60 70 lerde düşüş