Bu konuyu açma amacım moderatöre soru sor kısmında sorduğumuz soruya cevap verilip konunun direk kitlenmesi ve bize cevap hakkı tanınmaması sebebi ile açıyorum. Bir kaç gündür açtığım ticari konularım siliniyordu bugün bir konum daha silindi ve konu silme kısmına.
" Bir kategoride sadece 2 adet aktif satış konusu açabilirsiniz. Bu size son uyarımız "
Şeklinde mesaj atıldı. Son uyarıymış sanırım bundan sonra banlayacaklar.
BURADAN moderatöre soru sor kısmından soru soruyorum gelen cevapta bana
BURADAKİ konunun 8.maddesi örnek gösteriliyor.
Ne diyor 8. madde de
" R10.NET , Bütün E-ticaret kategorilerinde ve Forumda Herkesin aynı konudan 1 defa açma hakkı vardır. " yani burada diyor ki örnek ayakkabı satıyorsanız ikinci bir ayakkabı satış konusu açmayın. Doğru anlıyor isem kuralları elma satıyorsanız sarı elme, yeşil elma diye konular açmayın demek istiyor.
Kurallar da şunu göremiyorum 1 satış konunuz var ise 2. satış konusu açamazsınız demiyor aynı konudan 2 defa açmayın diyor. Peki benim son silinen konum şuydu
" NComputing L300 Network Terminali " adlı cihazın satış konusunu açmıştım ve silindi eğer kuralı ben doğru anlıyor isem bu ürünün 2.bir satış linkini gösterir misiniz bana ? Yani bu konudan 2.kez mi açtım ki konumu sildiniz ve son uyarınız şeklinde bildirim geçtiniz ? Doğru anlamak adına soruyorum ben x ürünü satıyorsam alışveriş kategorisinde y ürünü satamam mı ? Sadece 1 ürün mü satma hakkım vardır ? Yönetici arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Onun dışında polemik olmaması adına yorum yazmazsanız sevinirim.
Hayırlı forumlar.
@Coskun hocam bir yardımcı olabilir misiniz ? Alışveriş kategorisinde 2 adet aktif konu dışında farklı ürünler dahi olsa satış yapmamız yasak mı ? yoksa aynı ürünü 2 kere açmak mı yasak bunu bir netleştirebilir miyiz ? Açtığım konular hemen siliniyor. Ben x ürünü satıyorsam onun dışında başka bir şey satamaz mıyım ? Bu çok saçma olmaz mı ? Aynı ürünü defalarca açmak tamam yasak mantıklıda ama farklı ürünleri neden satamıyorum ?
@caliente @Erhan @deLi yardımcı olabilir misiniz ?