Site .com ve sektörüne göre en akılda kalıcı domaine sahiptir. Sitede 361 Adet makale bulunmaktadır. Sadece makalelere ödenen para 2000 TL civarındadır. Siteyi 2018 Mart ayında bir arkadaştan satın almıştım aldığımdan beri çok ilgilenemedim ara ara içerik girmeye çalışıyorum, satma sebebim de elimde bir çok site olması ve bir kaç tanesi üzerine yoğunlaşmak istemem. Site hitlerini tek kelime üzerinden değil bir çok farklı konu üzerinden almaktadır. Siteye alındığından beri herhangi bir backlink çalışması yapılmamıştır. Çok fazla tanıtım yazısı isteği oldu ama kimseye tanıtım yazısı hizmeti vermedim. Detaylı tabloları konu altına ekliyorum yine de sormak istedikleri olan arkadaşlar whatsapp veya pm üzerinden ulaşabilirler. Site adresini belirli bir görüşme sonrasında uygun gördüğüm alıcılarla paylaşacağım.

- Satışa adsense hesabı dahil midir ? Dahil değildir Adsense hesabını istiyorsanız fiyata +1000 TL eklenir. Ve hesabı güncel olarak kullandığımdan ayın 22'sinde yatacak olan ücreti ve bu ay kazandığım, sizin aldığınız güne kadarki ücreti bu fiyatın üzerine eklerim.

- Mevcut günlerde Corona virüsü dolayısıyla bir çok sektörde hit düşüşleri yaşanıyor siteyi incelerken bunu da hesaba katmanızı öneririm.

Site adresi (Sadece ciddi olduğunu düşündüğüm alıcılarla belirli bir görüşme sonrasında paylaşacağım.) Pm ile irtibata geçebilirsiniz numaranızı da bırakabilirsiniz. Konuyu okumadan pm isteyen arkadaşlara pm atmayacağım.
Site için istenen fiyat: 14000 TL
Sitenin aylık getirisi: 550-600 TL
Sitenin açılış tarihi: Temmuz 2017
Kategori, sitenin içeriği nedir: Otomotiv
Günlük hit sayısı: 2.5-3 K
Ziyaretçi kaynağı: % 89 Google - % 4.5 Direct
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Yıl 253 Gün DA 9 PA 22
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerikle birlikte satılık
Hosting dahil midir: Hosting dahil değildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı: YOK
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK

Site 3 farklı adsense değiştirmiştir o yüzden veriler parça parça olacak kusura bakmayın.

1 Mart 2018- 30 Eylül 2018 TR Adsense

1 Ekim 2018 - 31 Ocak 2020 TR Adsense

1 Mart 2019 - 31 Mart 2020 Alman Adsense

2 Yıllık Analitik Görüntüsü

Son 6 Ay Analitik Görüntüsü

Edinme Tablosu