: ) Teklifiniz için teşekkürler
Psyduck; Mümkün olursa öğrenerek kendim yapmak istiyorum. Bilgi verebilecek arkadaş buradan paylaşırsa başka ihtiyacı olan arkadaşlarda gerektiğinde nasıl bir yol izleyeceklerini öğrenebilir. İyi çalışmalar dilerim.
Aradığım işlem için gerekli bilgiler;
https://www.rehbergec.com/wordpress-...siteye-tasima/ sayfasında paylaşılmış. Fakat ben konuyu açarken önemli bir noktayı atlamışım. Eğer ana dizin üzerine taşıyacak olsa idim (hiç sorunsuz şekilde ve saniyeler içinde istediğim kategoriyi de seçebilerek) ekli linkteki sayfada yapılan anlatımı takip edip eklentiyi kullanarak sorunu çözümleyebiliyordum.
Fakat benim taşıma yapmam gereken alan (Yeni yükleme yapılacak alan) ana dizin üzerinde değilde blog dizininde. İçerikleri ana dizine değil de blog dizinine nasıl aktaracağımı bulabilirsem sorunu çözümlemiş olacağım. Teşekkürler.