Merhabalar,
Hali hazırda mevcut olan ve kendi sistemimde kullandığım bir telegram botum bulunmakta. Bu telegram botum sayesinde yeni siparişlerde mesaj alabiliyorum, borsayı takip edip belli seviyeler gelindiğinde mesaj olarak bildirim alabilmekteyim. Sizlerinde işlerinizde sipariş sayfalarını veya maillerinizi yenilemek yerine telegram botu ile kolay ve hızlı çözümler sunabilirim. Yazılımı sıfırdan kişiye özel geliştirdiğim için fiyatlandırmayı özel olarak sizin ihtiyaçlarınıza göre yapmaktayım. İsteğinize göre yazılım sizin sunucunuzda, kendi sunucumda barındırılabilir ve kaynak kodlarınada sahip olabilirsiniz.

Telegram botu ile neler yapılabilir.
  • Websitenizde yeni sipariş girildiğinde bunu size telegramdan mesaj atarak bildirebilir.
  • Websitenize yeni bir üye olduğunda bunu size telegramdan bildirebilir.
  • Hepsiburada vb. gibi e-ticaret platformlarında yeni sipariş geçildiğinde telegramda mesaj ile bildirim alabilirsiniz.
  • Özetleyecek olursak yazılımsal anlamda kontrol edebildiğimiz ve istediğiniz veriyi size iletebilmekteyiz.
Hali hazırda bunları e-posta olarak alıyorsunuz ancak e-posta kutunuz çok karıştığında gözünüzden kaçabilir veya sürekli e-postalarınızı yenilemek zorunda kalmazsınız.

Şu anda deneme amaçlı böyle bir konu başlatıyorum ve ihtiyacı olanlar yardımcı olmak isterim. Eğer talep görürse bunu bir sisteme çevirip web sitesi üzerinden üyelik şeklinde satışını yapacağım.

Forumda yeni kullanıcı olduğum için güven problemi yaşayanlar olabilir, bir görüşüp anlaşabileceğimi düşünüyorum.
Ayrıca siparişlerinizde isteğiniz üzere fatura kesme imkanım bulunmaktadır.

İletişim için PM