Faturayla beraber gönderdim ürünü eksiksiz olsun diye hocam

kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu her yerde tüketici mahkemesine gidin tavsiyesi verenler için bizim şirketin yaşadığı bir örneği anlatayım. Bir n11 satışını iade almadık. Çünkü hijyenik açıdan iadesi alınamayan ürünler kategorisine giriyordu. Medikal bir çorap. Neyse müşteri tüketici hakem heyetine başvurdu. 730TL bir ürün. Hakem heyeti ürünü iade almamız ve parasını ödememiz yönünde karar verdi. Biz ise mahkemeye taşıdık. Mahkeme sonucunda müşteri hem duruşmaya katılmak zorunda kaldı hem de karşı vekaletname ücreti ödedi bizim avukata yaklaşık 1200TL civarı.

Kanununları düzgün okuyun, eğer elektronik ürünler de varsa 14 gün hakkı mağaza almıyorsa direkt gidin tüketici hakem heyetine. Önce n11'de arayın.

Ayrıca elektronik malzemeleri n11, gg, trendyol gibi pazaryerlerinden almamanızı tavsiye ederim. Genelde kullanılmış, iade edilmiş, işlem görmüş ürünleri dikkatlice yeniden paketleyip satıyorlar.

Linke şimdi baktım. Yorumlara bakmadınız mı siz? Yorumlarda zaten belli nasıl bir satıcı olduğu.
Hocam baktımda telafi edlri diye düşündüm ips panelde ölü piksel cok sık karşılaşılıyor ama böyle bir muameleyide beklemedim acıkcası

N11 ile iletişime geçtim ve elektronik ürün olduğu için servise gidip iadeye uygundur veya değişime uygundur belgesi alınmadan iade olamayacağını belirttiler ilk defa duyuyoru mböyle birşeyi paramızla rezillik çekiyoruz ya