Peker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben anasayfadan belirli kelimelerde kendinize link verme olayınızı yanlış buldum. Ki bence bu (http://prntscr.com/rr0kfu) resmen Google'a ben bu kelimelerde zirveyi istiyorumm demektir. (Bana göre)

Diğer bir husus anasayfada bulunan Bu başlıkları soru cevap şekline çevirebilirsiniz. FAQ şeklinde.

Ayrıca ben sizin yerinizde olsam ürün sayfalarındaki SSS bölümlerini kaldırırım.

Bazı ürünlerde açıklama da bulunmuyor. (bunlarada özenli bir şekilde içerik girmenizi öneririm. Kendilerine link vermeden.)

Sosyal medya tarzı sitelerden bir kaç backlink alırdım.

Site hızı gayet güzel.

Bunlar benim düşüncelerim.
Hocam yorumunuz için öncelikle teşekkürler, ana sayfadaki linkler konusunda haklısınız, ben diğer sayfalarımda kaldırmıştım bunda unutmuşum, ilk işim linkleri kaldırmak olacak. Bahsettiğiniz başlıkları FAQ şeklinde ana sayfada bulunan yazıda mı göstereyim. SSS bölümü ürün değil kategorilerde bulunuyor. SSS bölümünü acaba ana sayfada göstersem fayda sağlar mı. Ürünleri ekliyorum içeriklerini arkadaş yazıyor, bazıları ondan boş kalmış. Ürünlerin açıklamalarında kategori dahil link çıkmayayım mı diyorsunuz. Sayfanın iç yapısını bitirdikten sonra backlink kısmına geçmeyi düşünüyorum.

yilmaz70 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opencart ile sıralamada yer alınamıyor ise mutlaka bir yanlış vardır.

Her şeyden önce tüm linklerin seo url olması gerekli.

Tüm kategori ve ürün meta açıklamaları ''benzersiz'' olarak düzenlenmeli.

Pratik olarak burdan anahtar kelime bazında fikir edinebilirsiniz.
hocam sizin opencart bilginizi ve tecrübenizi çok iyi biliyorum, daha evvelden de bir çok konuda yardımınız olmuştu. Tüm linkleri daha evvelden de kontrol ettim hepsi seo url dir. Ayrıca sayfada seo package kullanıyorum. Bahsettiğiniz sayfayı biliyorum. Sayfayı buradan da analiz yapıyorum. Ana sayfa, kategori ve ürünler dahil tüm açıklamalar benzersiz ve kopya değildir. Bende bundan dolayı sayfanın en azından ilk 100 içinde bir konumda olması gerektiğini düşünüyorum. İşin içinden çıkamadığım için konu açtım. Varsa başka değerli önerileriniz beklerim. Teşekkürler.