[QUOTE=hdfilm27;1076603733]
Sen nerden fırladıysan ordan fırladım.
Sosyal yardım alanlara devlet bunun yanında aylık 1.000₺ para veriyor durumunuz yok belli ki bağış kampanyasına bir hayli celallenmişsiniz sosyal yardıma başvurabilirsiniz. Düzenlenen kampanya aracılığıylafa yardım isteyebilirsiniz.
Çok şükür memlekette sokakta kalanı görünce arıyorsun gelip alıyorlar bedava her hizmeti veriyorlar.
Karantinada olanların videolarını izleyin BEDAVAya devlet nasıl hizmet ediyor yeter ki dolaşıp vatandaşlarıma bulaştırma diye
Hastaysan evden çıkman yasaksa ayağına kadar tüm ihtiyaçlarını getiriyorlar dur birkaç link bırakimde izleyin.
Evet, kaşıkla verip...
Benim ne demek istediğim gayet iyi anlaşıldı. Durumum çok şükür var. Evlerim ve arabamız da var. Ekran görüntüsü atmak da istemiyorum. İşçiler için bir fikriniz var mı, çalışmak zorunda olanlar için. Evde kal demek kolay. Sizleri gerçekten vicdanınızla başbaşa bırakıyorum. Algı ile gelen algı ile girecektir. Selametle...
15 küsür senedir gidecekler
Algı ile gelenler bugün 80₺lik kolileri 150₺ye satıyorlar hocam malum medyadan büyük algı yapan mı var?
Devletin kaymakamlığı valiliği sosyal hizmetlerine başvurabilirsiniz diyorum hala işciler için fikriniz var mı diyor sunuz. Buyrun yukarıdaki videoları izleyin bakma şansınız olmadı sanırım devlet onlara yardım ettiği gibi diğer kardeşlerimizede yardım edecektir. instagram.com/Cznburak gibi olan olmaya verse hayat daha güzel olur.
Allah daha çok versin kimsenin malında gözümüz yok!