Ben de size anlayabileceğiniz bir dille anlatıyorum:
1. Biz de para olmamasının sebebi halkın suçu mu? | Buraya kadar anladınız sanırım anlamadıysanız tekrar sorabilirsiniz..
2. Virüsten önce veya sonra depremden önce veya sonra hiçbir şekilde fark etmez, bu sizin için önemli olmayabilir ancak sefil olan, vatandaş. Evden çıkmayın diyen vatandaş. Çalışın diyen patron. Herhalde evde ağaç kabuğu yemeyeceğiz. Bunu da sanırım biraz anladınız..
3. Çok ısrar etmiyorum ama sanki bunu halka diyorsunuz ''İstiyorsanız bu, (ya sev ya terk et) istemiyorsanız olan bu olmayanı gidin bulun başka ülkede der gibi...''
4. İstediğiniz bir TV programında radyoda nerede derseniz sizinle konuşmaya razıyım. Siz de birileri gibi 3456 haftadır Gazze'ye gideceğim diyip de sonra kaybolmayın olur mu?
5. Kendi akıl muhakemem var ancak sizlerin de muhakeme yapmanız için elimden geleni yapıyorum ama sanki tıkanmış bir yerde.
6. Beynim açık sizin anlamamak istediğiniz hep aynı nokta, elinizden bir şey geliyorsas ''istihdam edin yoksa başka ülkeler gidin''
7. Vallahi TV izlemiyorum. Çok nadir annemle belgesel izleriz. Ya da ayda yılda bir film izleriz. Demek ki siz çok fazla izliyorsunuz. Her sakallıyı dedeniz zannetmeyin.
8. Arkadaşım bir kez daha diyorum ben açım dersem siyaset yapmıyorum açlığımı dile getiriyorum. Ben ankaraya gidiyorum şöfor beni istanbula götürüyor diye dolmuşumu döveyim.
Son sözüm de gerçekten halkın sorunlarını konuşmak siyaset ise bunu birazcık değiştrin de ''Erken öten horuzun başını keserler'' diyin de siz de kurtulun ben de...
SANA ANLA DİYE HER DİLDEN ANLATTIM ANLAMIYORSUN!
15 Yıl Bürokrasinin İçinde Yer Aldım,
8 Farklı Şehirde 6 Farklı Görevde Bulundum,
Gazetecilik, Yazarlık, Yayın Yönetmenliği, Kamu'da Basın Danışmanlığı Görevlerim oldu.
Farklı görüş ve kültürlerde insanlar, bürokratlar, siyasetçiler tanıdım,
Sizin gibi herşeyi çok bilen, herkesi sınıflandırıp bir kefeye koyan çok insan gördüm.
Kısacası sizin zihniyetinizdeki insanlardan bu memleket çok çekti.
Laf Anlamaz, Gerçekleri Görmez, Kendi Doğrusu Üstüne Doğru Tanımaz. (Tanıdık Geliyor mu? Belki de beğenmediğiniz her şeye dönüşmüşsünüzdür farkında değilsinizdir.)
Halkın Savunuculuğunu yapmaya devam edin siz. Bir gün sen kim oluyorsun diye sorduklarında da Halkın Savunucusuyum dersiniz.