ABD ekonomisi geriliyor zaten mesela süper güç ABD gerilerken Çin yükseliyor, başka güçler ortaya çıkıcak Hindistan. Emin ol senin bu yazdıklarını google'a yazıp değil 2 sene önce üniversitede ders olarak görüp, yorumladığımız konulardı. Ama yani ben bu tarz sığ düşünceyle muhattap olmak istemiyorum yazıyorum, olmayın yazıyorsunuz. Alıntılıyorsunuz anlamlandıramıyorum sizi. Ancak "birileri yesin içsin hayat sürsün" diyen biri yazabilir zaten bunları bencede birileri yiyip içiyor hak yiyor ama ben bu sebepleri hiç bir zaman herşeye bağlamam. Ülkede herşey kötüyse dünyanın en iyi yönetimi olsada bu ülke 20 yılda zor düzelir bu durumla...
Sanki biraz önce Amerika süper güçtü ama şimdi geriliyor dedim diye geriliyor oldu. Muhattap olmayın zaten sizin muhattap olmamanız bir şey kaybettirmiyor. Ülkenin 20 yılda düzelir olması arada vatandaşa ne olmuş gibi bir düşünce aklınıza gelmiyor mu?
Bunu herhangi biri dedi ben demedim diyelim veya halk dedi farz edin. O vakit de halka bunu toplu halde söylüyorsunuz. Kafayı değiştirin mi diyeceksiniz. Ben de söyleyim o vakit, zekâ için kendi ilimde biricilik derecem var. Onu kullanmak bile istemiyorum çünkü sığ olan sizin kendi içinizde bunu halletmiş gözükmeniz. Her şey düzelir vatandaş aç kalır. Zengin yine zengin fakir en dip de güzel günler dilerim size.