hdfilm27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi size ABD'nin ekonomisi kötü diyeceğim geriliyor diyeceğim. Google amcaya bakacaksınız. Neredeyse bizi Afrika ile kıyaslayın diyeceksiniz. Gerçekten istatistik olarak en son ne zaman baktınız ABD ekonomisine, kimseyle kıyaslamayalım. Hiçbir şekilde söz hakkımız olmazsın. Birisileri yesin içsin hayat sürsün. Siz de süper güç diyin, istatistik diyin ve kabınızda kuruyun. Cidden algı çok önemli imiş. Daha iyi anladım.
ABD ekonomisi geriliyor zaten mesela süper güç ABD gerilerken Çin yükseliyor, başka güçler ortaya çıkıcak Hindistan. Emin ol senin bu yazdıklarını google'a yazıp değil 2 sene önce üniversitede ders olarak görüp, yorumladığımız konulardı. Ama yani ben bu tarz sığ düşünceyle muhattap olmak istemiyorum yazıyorum, olmayın yazıyorsunuz. Alıntılıyorsunuz anlamlandıramıyorum sizi. Ancak "birileri yesin içsin hayat sürsün" diyen biri yazabilir zaten bunları bencede birileri yiyip içiyor hak yiyor ama ben bu sebepleri hiç bir zaman herşeye bağlamam. Ülkede herşey kötüyse dünyanın en iyi yönetimi olsada bu ülke 20 yılda zor düzelir bu durumla...