hdfilm27 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal ve ekonomik farklılık derken ihaleye fesat karıştırma, adam kayırma. Başka ülkelerde şirket kurma, yüzlerce bin dolarlık saat alma, arkadaşları dostları yüksek görevlere atama vb. Şeylerden bahsediyorsunuz sanırım. Benim ne yaptığım vatandaş olarak vergi vermek, savaş olunca cephede savaşmak.
Vakit ayırıp cevap yazdığıma pişman oldum açıkçası. Ben düşün dedikçe sen tanımadığın insanların aklını okumaya çalışıyorsun.
Benim yazdıklarım gayet açık ve net! Onu bunu demiyorum... sen anlamak istediğini anlıyorsun.
Aklında ne canlanırsa canlansın, ne düşünürsen düşün, hatta evet bu yazdığın farklılar olsun sonuç olarak orası Almanya burası Türkiye.
Şu virüste bahaneniz olmasın ayrıca devlet yardım etmedi diye, Tahsilin varsa Almanya nitelikli iş gücü göçü yasası çıktı. Yeterli bilgi ve becerisi olanları kabul ediyorlar. Kapasiteniz varsa, şartlarınız uygunsa değerlendirebilirsiniz.