Merhabalar arkadaşlar,
Bugün gelen bir SMS ile bu zor günlerde biraz olsun nefes alabildim. Zoe günler diyorum çünkü Yaşım 34 İşsizim, evliyim,kiradayım ve 2 yaşına girmek üzere olan bir prensesim var.
Seyyar olarak hırdavat ürünleri, çorap falan satarak geçimimi sağlamaya çalışıyordum ama malum virüs son 20 gündür tek bir satış bile olmamıştı. Alternatiflere yönelip Biraz kolonya alıp sattım forum üzerinden bu şekilde iyi kötü bazı ihtiyaçlarımı karşıladım ama masraf çok gelir az olunca tabi hep birşeyler eksik kaldı.
R10 ailesi olarak bu süreçte bana çok destek oldunuz ürünlerimi alarak, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Bana gelen SMS içeriği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı dar gelirli Ailelere 1000 tl desteğin yarın yatacağıdır. Bu arada sosyal medyada bu desteğin sadece yandaşlara yapıldığı yazılıyor çiziliyor bu da yanlış bir bilgi. Ben apolitik bir görüşe sahibim, kesinlikle yandaş değilim. Devlet gerçekten sosyal yardım da kaydı olana yardım yapıyor. Ben aylık 35 tl ve aylık 70 tl elektrik faturası yardımı alıyordum ve kaydım var idi.
Fazla uzatmak istemiyorum bu mutlu anımı sizlerle paylaşmak istedim sadece.
Dipnot; Bunu paylaşmamdaki sebep durumumu bilip PM ile yardım teklif edenler oluyordu. Benim şu anda herhangi bir yardıma ihtiyacım kalmadı çok şükür, 3 kişilik minik bir Aileyiz ve idare ederiz. Bana yardım etmeyi düşünen arkadaşlar zor durumda olan diğer arkadaşlarımıza yardım etseler kendime yardım edilmiş gibi mutlu olurum